Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.630
- 12.136
- 1.418
Tanganga gelirse hoca 3 luye doner ama 3 lu cok zor madara bile olabiliriz oynama aliskanligi ister umarim boyle birsey yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
luyi ile ilgili 1 tane haber yok nasıl gidici ben anlamadım.Tanganga olabilirmis bu yüzden luyi gidici.
Rtas, eline agzina saglik. Dusuncelerime tercuman olmussun.Terim'e böyle asılsız ve akıldan uzak sallayanlarla polemiğe girmekten yoruldum yazmayı bıraktım, bu dönemde de onu engelle bunu engelle derken okuyacak kimse kalmayacak, okumayı da bırakacağım böyle giderse.
Karşısında görse saygı duruşuna geçecek insanlar klavye başından o kadar kolay , mesnetsiz ve acımasız sallayabiliyor ki ;
1. İhtimal - Kuş familyasından olmaları.
2. İhtimal - Hayatında her şeyi eleştiren, bir şeyden memnun olmayan kişiler olmaları.
3. İhtimal - Genç kuşaktan olup , Terim'le bu takımın geçmişte neler yaptığını bilip ama hissetmedigi, o dönemleri görmediği için Terim'in kendileri için bir öneminin olmaması.
-Bu eleştirim de asla doğru düzgün eleştiri yapanlara degildir. Mesela 3. Madde içinde ama doğru düzgün eleştiren taraftar baş tacı.-
Kendi adıma, tamda 96-00 arasındaki basariları o ergen, kanı deli akan, futboldan baska bir şey düşünmeyen çağda yaşadığım için Terim'in yeri her zaman bir başkadır.
Onu şu an başarısız bulabilirim, eleştiririm , gitmesi gerektiğini, zamanının geldiğini düşünebilirim ama asla bu adam,bu zat, bunak, futboldan anlamayan, vs vs laflarla yaftamaya, küçültmeye çalışmam.
Gönül verdiğin takımın başarılı olmasını istemek ne kadar doğal bi his ise, aynı takımın yaşayan, kimilerine göre de, ki bende bu gruptayım, en büyük efsanesine mesnetsizce ithamlarda bulunmak maalesef o kadar bozuk bir kafa yapısıdır benim için.
Başarısız olan gider, ister Terim ister başka biri. Ama herşeyin bir adabı var.
Ben gerçekten anlayamıyorum Terim'e düşman bir Galatasaray taraftarını.
Ne deyim.. Saygılar..
Saç kesimini değiştirerek bir şeyler deneyecek....Mohammedin sonunu hiç iyi görmüyorum hoca kafayı takmış durumda. Ekstra işler yapmasını istiyor. ceza sahası golcüsü olmanın ötesinde.. Aslında iyi adam ama sıkıntılı.
Var araplar istiyormusluyi ile ilgili 1 tane haber yok nasıl gidici ben anlamadım.
Terim'e böyle asılsız ve akıldan uzak sallayanlarla polemiğe girmekten yoruldum yazmayı bıraktım, bu dönemde de onu engelle bunu engelle derken okuyacak kimse kalmayacak, okumayı da bırakacağım böyle giderse.
Karşısında görse saygı duruşuna geçecek insanlar klavye başından o kadar kolay , mesnetsiz ve acımasız sallayabiliyor ki ;
1. İhtimal - Kuş familyasından olmaları.
2. İhtimal - Hayatında her şeyi eleştiren, bir şeyden memnun olmayan kişiler olmaları.
3. İhtimal - Genç kuşaktan olup , Terim'le bu takımın geçmişte neler yaptığını bilip ama hissetmedigi, o dönemleri görmediği için Terim'in kendileri için bir öneminin olmaması.
-Bu eleştirim de asla doğru düzgün eleştiri yapanlara degildir. Mesela 3. Madde içinde ama doğru düzgün eleştiren taraftar baş tacı.-
Kendi adıma, tamda 96-00 arasındaki basariları o ergen, kanı deli akan, futboldan baska bir şey düşünmeyen çağda yaşadığım için Terim'in yeri her zaman bir başkadır.
Onu şu an başarısız bulabilirim, eleştiririm , gitmesi gerektiğini, zamanının geldiğini düşünebilirim ama asla bu adam,bu zat, bunak, futboldan anlamayan, vs vs laflarla yaftamaya, küçültmeye çalışmam.
Gönül verdiğin takımın başarılı olmasını istemek ne kadar doğal bi his ise, aynı takımın yaşayan, kimilerine göre de, ki bende bu gruptayım, en büyük efsanesine mesnetsizce ithamlarda bulunmak maalesef o kadar bozuk bir kafa yapısıdır benim için.
Başarısız olan gider, ister Terim ister başka biri. Ama herşeyin bir adabı var.
Ben gerçekten anlayamıyorum Terim'e düşman bir Galatasaray taraftarını.
Ne deyim.. Saygılar..
Bugünkü maçta Tanganga sağ bekte baya iyiydi. 1 de asist yaptı. Ben hala hiçbir takıma kiralık gönderilmeyeceğini düşünüyorum. Rotasyonda her türlü iş yapar yoğun fikstürde.
Hatta futbol ulemalarımıza göre hem Muslera hem Mostafa çöp olmuş...Mohamed de çöp ilan edildiğine göre sıradaki kurbana geçebiliriz.
Mohamed yetersiz. Bir an önce gönderilip yerine forvet bakilsa iyi olur. Yoksa cok zor gecer bu sezon.
FB kadrolarının yeterli olduğunu düşünüyor. Giresun onları uyandıracak bir şey yapmaz umarım...Yarın rakibimiz giresun sporun ligin orta sıra takımlarından fnerbahçe ile hazırlık maçı varmış izleyelim bari.
hocanin o yillarda asiri begendigi bir isim vardi ; djalminha (depeortivolu) , o da felipe gibi benzer karakteristikte idi- o donemler alinmis olsaydi sonu felipe gibi mi yoksa farkli bir hikayesi mi olurdu, o donemler merak ederdim.Felipeden koşmasını pres yapmasını istediği gibi mi?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tottenham taraftarlarının bazı tweetlerine denk geldim, stoper olarak beğenmiyorlar sağ bek rotasyonu için kalabilir diyorlar tanganga'ya. stoper bölgesinde 5-6. alternatif falan olmalıymış. kadro kayıttada kolaylık sağlıyor tabii orada yetiştiği için
8 kagit versinlerVar araplar istiyormus
Topu alıp taç a doğru giden kerem ilk 11 olamaz defalarca söylüyorum çoğu pozisyonda kendim gidicem diye atağı resmen batiriyorMohammed kızıyoruz da kerem ile o çocuk gol atamaz kerem kendi gol atacam diye kaç topu hiç ediyor adam maç peşinde değil gol peşinde keremde ilk 11 hayatta olmaz orta yaparken kafasını kaldırmayan kanat oyuncusu mu olur son maçta iyi izleyin ortalarını rast gele sallıyor kafası yerde sonra Mohammed gol atamamış adama 1 pozisyon geldi zaten onu dışarı attı başka pozisyon mu geldi kanat topçu yok bizde malesef