Melih Çiçek
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2021
- 564
- 420
- 473
Olumsuzu çağırmayalımhiç belli olmaz ya son yıllarda bizden bahtsızı yok hersey beklenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olumsuzu çağırmayalımhiç belli olmaz ya son yıllarda bizden bahtsızı yok hersey beklenir
Yok bizimkilerde yapiyor dogru ekip halinde blok halinde dar alanda baski hucum ve savunma o yuzden maclarda dar alanda yag gibi akiyoruz sen ne anlatiyorsun ben en son terim idmani izledim gomisli sezon duz kosu top kapmaca cift kale mac baska hic birsey yok biz bunlarin %30 unu yapsak ligi sile supururuz
Ts nin kaleciyişuan ligte ki yerlilerden birini transfer edecek olsanız hangisini alırdınız
Kaleci dışında kim olurTs nin kaleciyi
Maliyetten bağımsızsa İrfanı alırdımKaleci dışında kim olur
şuan ligte ki yerlilerden birini transfer edecek olsanız hangisini alırdınız
-kaleci hariç
şuan ligte ki yerlilerden birini transfer edecek olsanız hangisini alırdınız
-kaleci hariç
Boca alacak onu Arjantin'de oynayan bir Arjantinliyi River Plate taraftari değilse Boca alır istiyorlar baya zatenEyvallah hocamManuel Roffo yu kulübün scout bölümüne maille bildirdim bakalım. Ben bu Roffoyu getiricem Galatasarayıma. Adam gerçek olmayacak kadar sağlam ve iyi duruyor. Fiyatı 600 bin avro seneye sözleşmesi bitiyor
Bugün dizinden sakatlandı umarım uzun süreli bir sakatlık olmaz yeni oyuncumuzun o yada dreyer olacağını hissediyorum çünküzhegrova adında bir adam üstat. hiç maçını izlemedim ama youtube videoları çok etkileyici görünüyor.
3sene sonra yapcaz
Biz ne zaman böyle şeyler yapıcaz
3sene sonra yapcaz