Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi adamların defansı zaten rakip yarı sahada oynuyordu neredeyse. Türkiye liginde elmander tarzında adam olmasa da iş yapar bence. Kaç tane takım pres yediği zaman pas oyunu ile çıkabiliyor. 2. pastan sonra kazmanın birine geliyor zaten top panikleyip batırıyor top yine sana geçiyor zaten.

Üst seviye bir lig olsak dediğine sonuna kadar katılıyorum ama

Hücum etmeyen kapanan takımlara karşı oynarsın eyvallah da, 3 maç sonra kanatlara iki hızlı adam atar rakipler deler geçerler seni.

Geçen sene Beşiktaş'tan puan alan hep böyle aldı ama mal gibi kapananlar oluyordu hala.

Bahsettiğin 4lü oynarsa çok ofansif olur hele Salihle daha da ofansif olur bence orta/uzun vadede problem yaşarlar.

Hele ŞL maçlarına Josef, Atiba, Topal orta sahasıyla falan çıkarlarsa şaşırmam.

Beşiktaş, Aboubakar'ın açığını hiçbir türlü kapatamaz bu lig için piyango gibi bir şey. Gomis, Gomez gibi skoru taşıyan adamların katkısı yadsınamaz tabi de Aboubakar kadar takımı da yukarı çeken santrafor nadirdir.
Muhteşem herifti sakatlıkda yaşamadı geçen sene piyangoydu bjk için het sene olmaz. Yerinin dolması imkansız zaten bu sene patlayacaklar gibi ahberd

bjk yerlileri çöplük, yeni aldıkları yabancılardan falan biri sakatlansa birsey olsa necip, Oğuzhan, topalla falan oynayacak herifler.
İşte renktas adamlar sakatlanmiyor. Hatta itina ile rakiplerini sakatliyorlar. TFF mhk ye bu konuda baskı kuramazsak aynı terane devam eder

Beşiktaş, Aboubakar'ın açığını hiçbir türlü kapatamaz bu lig için piyango gibi bir şey. Gomis, Gomez gibi skoru taşıyan adamların katkısı yadsınamaz tabi de Aboubakar kadar takımı da yukarı çeken santrafor nadirdir.
Aynen oyle adam oynamayinca galibiyet alamadilar dogru duzgun

Porto doktorlarının artık üst düzey futbol oynayamaz dediği Abou sezon boyu sakatlanmadı.
Kronik sakat Gomez sakatlanmadı.

Bunlarda fena bal var. Revirlik olan kimi varsa alıyorlar ama sakatlanmıyor herifler.

İşte renktas adamlar sakatlanmiyor. Hatta itina ile rakiplerini sakatliyorlar. TFF mhk ye bu konuda baskı kuramazsak aynı terane devam eder
baskı ve kavgayla malesef çözüm olmuyor ya. naparsak yapalım zararin boyutu artıyor, bu düzen değişmeyecek. o yüzden mevcut koşullara uyum sağlayıp hakeme ve diğer etkenlere zirlamadan oyunumuzu oynamaliyiz

Beşiktaş'ın transferlerinin hepsi iyi. Sadece yaşlı ve yıllık ücretleri çok. Bizi ilgilendirmez ama. İster batsınlar ister çıksınlar. Gedson'u bekliyorum ben. Tek ilgilendiğim topçu kendisi. Sonra da Halil. Önemli değil çok önemli iki hamle.

Sanki Öncelik Atibanın genci bir isim bulmaktı
İyi de bir sol bek şarttı
Elinde Ljajic de varken Kenan Topal Texeria gibi öncelik olmayan pozisyonlara gidildi

Ljajic'i Sergen istemiyor muhtemelen Teixera da çok mantıksız sayılmaz ama 8 aydır top oynamayan adamın da kendine saygısı ne kadar vardır tartışılır. Eğer inat edip Ghezzal'ı almış olsaydık Beşiktaşlılık gibi sözde anlamı olan bir olgu da iyice yitmiş olacaktı zira Aboubakar peçete gibi kullanıp attı Talisca da öyle. Yarın Teixera parasını alamazsa o da aynısını yapacaktır.

Bir de Sergen'de şu kafa var, ilerisi yetenekli iş bitirici olsun geridekiler kazma olsa da olur, eminim böyle düşündüğüne. İlerdekiler maç çözsün diye bekleyecek işte her maç, geçen sene sonlara doğru Aboubakar olmayınca mal gibi durumlara düşmeleri de anormal değildi zaten maçların % 80'ini Aboubakarla Ghezzal almıştı.

Eleştiriye karşı hoşgörü göstermeye çalışıyoruz ama hem hakaret edip hem de ceza yeyince forum yönetimini FTSporlu olmakla falan suçlayanlara karşı müsamaha göstermiyoruz. Herhangi başka bir platformda eleştiriye dahi bu kadar hoşgörü olmaz çünkü.

Hakaret edemezler ya da komisyoncu vs. gibi iftiralar atamazlar eğer atanlar varsa ve müdahale olmadıysa gözümüzden kaçmıştır.

ben de bir şey söyleyim ki bu taleplerin hepsine karşılık verirseniz bir bakmışsınız kendinize bile ceza verme noktaya gelmişsiniz

2 3 aşırı insan yüzünden terimi eleştiren herkese ceza isteniyor

dikkat edin hakaretten başlayıp ne olduğu anlaşılmayan bir kavram olan boş eleştiriye geldi

bu arkadaşları tatmin edemeyeceğinizi hepimiz banlanana kadar mutlu olmayacaklarını da dikkate alın derim

Admin benim merak ettiğim birşey var. Terim'e karşı içi boş, altı doldurulamayan, hakarete varan eleştirilere neden yaptırım yok? İfade özgürlüğü kisvesi altında bildiğin hakarete varan yorumlar var. Hepsi için demiyorum ama %80 i boyle.

Burası Galatasaray forumu değil mi? Bu adamda kimine göre yaşayan, kimine göre gelmiş geçmiş en büyük Gs efsanesi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Üyeler birbirine hakaret ederse konudan atılıyor ama en büyük efsaneye saçma salak eleştiriler edilirse oyna devam. Aklım almıyor bazen admin. Bence bir el atsan iyi olur. Saygılar...
hakaret iftirayı raporlayalım

ben de bir şey söyleyim ki bu taleplerin hepsine karşılık verirseniz bir bakmışsınız kendinize bile ceza verme noktaya gelirmişsiniz

2 3 aşırı insan yüzünden terimi eleştiren herkese ceza isteniyor

dikkat edin hakaretten başlayıp ne olduğu anlaşılmayan bir kavram olan boş eleştiriye geldi

bu arkadaşları tatmin edemeyeceğinizi hepimiz banlanana kadar mutlu olmayacaklarını da dikkate alın derim

Aşırı insan sayısı 2-3 değil çok daha fazla.

O aradaki dengeyi en azından ben sağlayabildiğimi düşünüyorum, bugün FT'nin karşısında olanın daha fazla olduğu tek yer bu forum olabilir ama yalan/iftira ve hakarete tahammül olmayacak bunun çizgileri de az çok belli.

Fanatik yasak reis.
Yalniz Yakup Cinar bu transfer doneminde bir cok transferi bildi. Nelsson’un listemizde oldugunu ilk yazan ve ilk olarak bittigini aciklayan gazeteci. Bu transfer doneminde Sabun ve Ertan’dan sonra en guvenilir Yakup gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt