Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek maaşlıların gitme ihtimali yöneticilik başarısı değildir ki zor giderler. Düşük maaşlılar gider ama.

Reis falcaonun feghoulinin 2 ser milyonu bizden desek yine gitmezler mi ? 4-5 gireceğine 2 girsin bu heriflerden faydalanma ihtimalimiz 0 bence..

Çıldırıyorum :asd::asd::asd::asd:

E8V-ffWX0AMCbHK

Öyle ligde oluyor işte
Avrupada adamlar 20 km fazla koşuyor
Tempoya ayak uyduramıyorsun

Açıkçası geçen sene aleni şekilde hakemler tarafından kollanıp rakiplere çokça tekme tokat girdikleri için rakibi sindirmekte oldukça başarılı oldular zira Rosier ile Josef her pozisyonda tekme tokat dalarken kart görmeyeceğinden emin gibiydiler. Josef'in atlanan 5, Rosier'in ise 6 kırmızı kartı bulunuyor sanırım ikisi de hiç kırmızı görmeden sezonu bitirdi, şampiyonluğu 2 golün belirlediği bu ortamda Sergen denilen riyakar ve ağlak tipin övülecek bir yanı zaten bence yok.

En basiti 2-0 kaybettiğimiz Beşiktaş maçında ilk devre Rosier isimli gavatın kırmızı görmesi gerekirken görmemiş, ismini hatırlayamadığım hakem ise Oğulcan'ın kaleciyle karşı karşıya kalacağı kontratağı komik bir bahaneyle kesmişti.

Bu sene ana hedeflerimizden biri bu karaktersiz ve ağlak camianın geçen sene yaptıklarının bedelini ödemesini sağlamak olmalıdır.

Ljajic'i Sergen istemiyor muhtemelen Teixera da çok mantıksız sayılmaz ama 8 aydır top oynamayan adamın da kendine saygısı ne kadar vardır tartışılır. Eğer inat edip Ghezzal'ı almış olsaydık Beşiktaşlılık gibi sözde anlamı olan bir olgu da iyice yitmiş olacaktı zira Aboubakar peçete gibi kullanıp attı Talisca da öyle. Yarın Teixera parasını alamazsa o da aynısını yapacaktır.

Bir de Sergen'de şu kafa var, ilerisi yetenekli iş bitirici olsun geridekiler kazma olsa da olur, eminim böyle düşündüğüne. İlerdekiler maç çözsün diye bekleyecek işte her maç, geçen sene sonlara doğru Aboubakar olmayınca mal gibi durumlara düşmeleri de anormal değildi zaten maçların % 80'ini Aboubakarla Ghezzal almıştı.

CL maçları çok kek bir gruba düşmezlerse çok hırpalar bunları. Hele hele fark yerlerse tamamen dağılırlar. Son yıllarda CL maçlarını oynamak büyüz dezavantaj. Çünkü yenilgi hele birde fark yiyerek olursa moral bozar takımı bozar. Bunların kadro yapısı dağılmaya çok müsait.

Hoca stoperle sağ açık arasında tercih yaptı ve stoperi tercih etti sanırım stoper luyindama idare ederdi bize hucumcu lazım çünkü esas sorun gol atamiyoruz zorlaniyoruz

Bu dogruysa sek, ozorn falan hepsini satacaz veya fesih yapcaz. Ulan mutahit den tff baskani yaparsan olacagi bu

büyük sıkıntı olur. çok yabancımız var. elden çıkaramadıklarımıza lisans çıkarmayız diyordum ama böyle olursa fesih yapmak zorunda kalacağız.

Yerli transferde hadi tamam anladık.ama biz niye sarı kuşlarla dünya çapında her transferde karşı karşıya geliyoruz,oyuncu kalmamış gibi. Bi kıçımızdan ayrılın kardeşim.

Reise sesleniyorum.Buna bir dur desin. Şu zamanda her seferinde daha fazla döviz çıkıyor yurt dışına bu nedenle..memlekete zarar değil mi bu?:ubulut:

Foruma göre Eşref Hakimi de gelmesin mi yada Hakim Ziyech.?
Zahavi fenere yazıldığında "aman ha o iş olmasın korkarım" demiş, "hemen devreye girelim bize gelsin" diye yazmıştım. Forumun genç futbol ulemaları Zahaviyi çöp ilan edip bana üstü kapalı laf çakmışlardı. O Zahavi bizi tek maçta perişan etti.

Yani foruma göreden ziyade istatistik ve videolarına bakıp fikir sahibi olmak daha iyi renkdaş. Yani sana göre önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt