Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman hiç hamle yapmasınlar.:)Tutmama riski en mantıklı hamlerde bile vardır.Ancla önemli olan o mantıklı hamleyi yapmaktır.
Hamle derken günü kurtarma ve ya herro ya merro hamleleri. Şampiyonluk gelmediği taktirde yönetimin ve teknik direktörün hiçbir şansı yok. Ben seçim olacağını da bilmeden yazmıştım onu.
Dediğim gibi hamleler kötü değil ama bizim seri lemina lı yıldaki hamleleri kiralık değil alarak yapıyorlar. Şampiyon olamayınca da çok büyük sıkıntıya düşersin bu durumda.

Felaket bir haber okudum. Yeni gelecek kurala gore lisansi cikmayanlar da 14'e sayilacak. Hatta kiraliklar da. Feneri filan daha cok etkiler ama bizi de etkiler.
Falcao
Fegh
Cagne
Omar
Sedi
Ozi
Zaten direk 6 kisi var. Babel'i de saysan 7 kisi.

eğer bunu değiştirmezlerse mecburen fesihlere başlayacağız.

bu tff tarihin gördüğü en kötü tff olabilir mi? var mıdır daha kötüsü sizce?

IMG_2955.webp

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Yok renktaş senin düşüncen öyle fikrine saygı duyuyorum o yüzden bence dedim zaten. Diğer takımların yapılanmalarını pek beğenmiyorum. Yazdığın gibi gedson ve sağ tarafa iyi bir oyuncu gelirse baya fark yaratan takım oluruz. 3 kulvarda oynayacak takımlar. Genç ve dinamik takım olmamız fark yaratır diye düşünüyorum. İyi kötü bir Türk kadromuz da var Fener dışında diğerleri bu konuda sıkıntı yaşarlar
Ben de senin gibi düşünüyorum Türk topçular konusunda. Bizim oyun yapımız tamamen değişecek o yüzden biraz çekimser bakıyorum. Enerjisi yüksek takım olacağımız kesin ancak sistem oturur mu büyük maçları kıvırabilirler mi göreceğiz. Babelin yada ardanın her büyük maçta oynayacağını düşünüyorum mesela. Biz istemesekte hoca diyecek ki tecrübe lazım büyük maçlara. Onlar sistemi bozar mı bozmaz mı göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt