Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna inanmam icin basari bonuslari her 5 gole katkida 500bin euro olmasi lazim, aksi taktirde kimse beni inandiramaz bu kontrakta

ertan objektifligine kaybetti gecen sene

Aboubakarin durumuna birinci gunden beri biliyordu, ama yalandan kulup zarar gormesin diye sakladi.

son mactan sonra ancak hersey soyledi

Buna inanmam icin basari bonuslari her 5 gole katkida 500bin euro olmasi lazim, aksi taktirde kimse beni inandiramaz bu kontrakta

Dikme açıklamıştı, jk bonusları yüksek ve garanti veriyormuş. 5 maç forma giymeye 200-300 bin € bonus falan koyuyorlarmış.

Beşiktaş, Aboubakar'ın açığını hiçbir türlü kapatamaz bu lig için piyango gibi bir şey. Gomis, Gomez gibi skoru taşıyan adamların katkısı yadsınamaz tabi de Aboubakar kadar takımı da yukarı çeken santrafor nadirdir.
Gidip tüm sezon sakat bir oyuncu bulup getirirler adam bir sakatlık yaşamadan gol rekoru kırar
adamlarda transfer şansı var Falcao yu versek orda gol kralı olur

Ersin
Rosier Vida godin* rıdvan
Salih josef
ghezzal teixeria larin
Costa*

altay
Tisserand koreli szalaı
burak sosa ozan kolosınac*
Mesut valencia pelkas

Uğurcan
b.peres edgar hugo ismail
berat
hamsik bakasetas
gervinho cornelius nwakaeme

Muslera
Boey nelsson marcao Pva/ömer
cica Berkan gedson*
Morutan* momo/halil kerem

Az çok böyle olacaktır. Hala en kötü kadro bizde. Çocuklar iyi oynarsa çıkarız bu cendereden.
Katılıyorum net en kötü kadro bizde costa ve godin doğruysa malesef en iyi kadro beştaşta fb ve trabzonda denk güçlerdeler bizim tek avantajımız kadromuzun genç olması gedson ve shaqiri olursa dengeleriz biraz

Katılıyorum net en kötü kadro bizde costa ve godin doğruysa malesef en iyi kadro beştaşta fb ve trabzonda denk güçlerdeler bizim tek avantajımız kadromuzun genç olması gedson ve shaqiri olursa dengeleriz biraz
Sahada ne olur bilinmez. Bakacağız. Gençliğimiz ile boğarız belki.

Hayırlı olsun,burdan dönmez.

Bir diğer ne vereceği belli olmayan kapalı kutu da Dieng. Taraftarımız bu tip ne vereceği belli olmayan transferlerde, 3-4 maçlık ortalama performansa bile tahammül edemeyip eleştirmeye başlayacaktır.

1628515228046.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt