M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
PSG taraftarlarına geçmiş olsun
Ciddi olarak söylüyorum ki çok üzüldüm haline. Ülkemizde de bu kafada fazlaca insan var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSG taraftarlarına geçmiş olsun
Ciddi olarak söylüyorum ki çok üzüldüm haline. Ülkemizde de bu kafada fazlaca insan var.
Tüm takımlar arasında en beğendiğiniz transfer hangisi? Benim 1-teixeria 2- nelsson bunlar baya katkı verir. Teixeria 10. haftada anca kendini bulur gerçi. Ama Nelsson hazır kıta.
Aa berkan da var doğru. Ne güzel top oynadı çocuk.1-Alex Teixeria
2-Berkan Kutlu
şimdilik.
Sampiyonlar ligi artim cok zor tr ligi sampiyonluk geliri 30 milyon TL civari sampiyon olsan nolcak cl girmedikce anlamsiz o yuzden biz dogru yoldayiz hepsi iki seneye batarBu adamların da 1 milyar borcu var. Ben hamlelerine bir şey demiyorum zaten. Tutmazsa sıkıntıya girerler diyorum. Son sözleşmeli adamları şampiyonluk için getirdiler. Şampiyon olmazlarsa sıkıntı yaşayacaklar.
Egoistlik olarak algılama ama istiyorsan sağdan bak istiyorsan soldan istiyorsan 20 hafta sonra bak ben eminim.Ligler başlasın 3 4 haftalık süreçte hakem kararlarına bakıp şampiyon kim olacak anlaşılır. Bir de Anadolu takımları kime karşı açık oynuyor onu gözlemlersek sonucu bulabiliriz. Zira Beşiktaş hem hakemler hem de rakip takımların açık oyunları ile şampiyon olacaklarını önceden bilebiliyorduk. Yine son dönemde biz o şampiyonluğa çelme takabilecek bir iş başardık da son haftaya kaldı işler.
bu adam neye hedefliyor anlamak guc
Böyle adamlar bunları paylaşırsanız isteklerine ulaşıyor zaten.Ciddi olarak söylüyorum ki çok üzüldüm haline. Ülkemizde de bu kafada fazlaca insan var.
uzattık kralŞimdi gözüme çarptı Emin Bayram'ın sözleşmesi 2022'de bitiyor ama kiralamışız seneye boşa çıkıyor acaba uzatıp mı kiraladık yoksa Bolu'ya mı vermedik anlamadım, haberi olan var mı? En potansiyelli gençlerimizden biri.
Var diyorlarLisansı çıkmayan,kiralık oyuncu nasıl 14 icinde sayılır yahu.Böyle bir ihtimal yok.
Iste sadece 14 yabanciyla imzalama kuralini getireceklermisBu kararı muhtemelen düzeltirler. En olmadı biraz daha uğraşır sözleşme fesih yaparsın. Basketboldaki gibi danışıklı fesihler ile kiralık süreçleri olur ama manasız tabii, düzeltilmesi en doğrusu.