Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm takımlar arasında en beğendiğiniz transfer hangisi? Benim 1-teixeria 2- nelsson bunlar baya katkı verir. Teixeria 10. haftada anca kendini bulur gerçi. Ama Nelsson hazır kıta.

Türk Basını : X Galatasaray'da. Oyuncu ile anlaşıldı kulübüyle görüşme sürüyor. ( Ya da tam tersi)

İlgili ülke basını: Türk basınına göre Galatasaray X ile görüşüyor. Galatasaray resmi teklifini kulübe önümüzdeki günlerde iletecek.

Türk basını: X kesin olarak Galatasaray'da. Yerel kaynakların aktardığıa göre oyuncu çok mutsuz Galatasaray'da forma giymeye can atıyor. Mali konularda ise fedakarlığa hazır

Bu adamların da 1 milyar borcu var. Ben hamlelerine bir şey demiyorum zaten. Tutmazsa sıkıntıya girerler diyorum. Son sözleşmeli adamları şampiyonluk için getirdiler. Şampiyon olmazlarsa sıkıntı yaşayacaklar.
Sampiyonlar ligi artim cok zor tr ligi sampiyonluk geliri 30 milyon TL civari sampiyon olsan nolcak cl girmedikce anlamsiz o yuzden biz dogru yoldayiz hepsi iki seneye batar

Ligler başlasın 3 4 haftalık süreçte hakem kararlarına bakıp şampiyon kim olacak anlaşılır. Bir de Anadolu takımları kime karşı açık oynuyor onu gözlemlersek sonucu bulabiliriz. Zira Beşiktaş hem hakemler hem de rakip takımların açık oyunları ile şampiyon olacaklarını önceden bilebiliyorduk. Yine son dönemde biz o şampiyonluğa çelme takabilecek bir iş başardık da son haftaya kaldı işler.
Egoistlik olarak algılama ama istiyorsan sağdan bak istiyorsan soldan istiyorsan 20 hafta sonra bak ben eminim.

Çünkü bir kere Avcıda şampiyon yapacak profil yok. Taraftarında zaten yok, en ufak şeyde kendilerini yakıyorlar looser fb gibi. Yönetimleri desen onlar uzayıp gidecekleri için son seneleri yanlış hatırlamıyorsam kulübün altına dinamiği yerleştirdiler. Ama haklarını vermek gerek son bir kaç senedir en iyi yönetimleri sanırım. Uğurcan gibi az çok satabilecekleri adam bıraktılar.

Düzgün bir kulüp kültürleri falan yok, o havayı aldıklarında ilk sarsıntıda yıkılacak görüntüdeler. Eğer biraz daha sabırlı davranıp Uğurcan Ömürü falan zamanında satıp iyi oyuncular alsaydı genç oyuncular işte o zaman korkulabilecek takım olurlardı. Gervinho'yu alıp diğerlerini gençleri alsalar yine anlarım ama sen gidip kulübü +30larla doldursan bir cacık olmaz.

Şimdi gözüme çarptı Emin Bayram'ın sözleşmesi 2022'de bitiyor ama kiralamışız seneye boşa çıkıyor acaba uzatıp mı kiraladık yoksa Bolu'ya mı verdik anlamadım, haberi olan var mı? En potansiyelli gençlerimizden biri.

Ciddi olarak söylüyorum ki çok üzüldüm haline. Ülkemizde de bu kafada fazlaca insan var.
Böyle adamlar bunları paylaşırsanız isteklerine ulaşıyor zaten.
Paylaşmayalım lütfen böyle boş insanları.
Ben Fenerli Beşiktaşlı Trabzonlu Karagümrüklü vs vs kim olursa olsun eğer düzgün futbol konuşuyorsa oturup dinlerim. Sistem taktik vs kiminie göre kafa açıcı istatistiksel şeyleri konuşmayı severim. Ama bu ülkede pek sevilmez bu.
Eğer gelip bu adam işte şu adamın top kapması maç başı şu vs falan dese 10 kişi izler. Ama gidipte böyle "şeyler" yapınca bu makara o gırgır falan derken ismi yayılıyor. Adamın da isteği bu zaten. Baktı kudurtucu tarzı var muhabbeti patladı yüksekten uçmaya devam ediyor.

Şimdi gözüme çarptı Emin Bayram'ın sözleşmesi 2022'de bitiyor ama kiralamışız seneye boşa çıkıyor acaba uzatıp mı kiraladık yoksa Bolu'ya mı vermedik anlamadım, haberi olan var mı? En potansiyelli gençlerimizden biri.
uzattık kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt