Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm takımlar arasında en beğendiğiniz transfer hangisi? Benim 1-teixeria 2- nelsson bunlar baya katkı verir. Teixeria 10. haftada anca kendini bulur gerçi. Ama Nelsson hazır kıta.
Gecen sene de Onyekuru 6 ay oynamamis diye kara kara dusunenler vardi, ben de sanki EPL'ye geliyor demistim. Fizik gucu biraz yerindeyse net katki verir.

Likelerin efendisi uçtu iyice kripto konusuna dadandı

Screenshot_2021-08-09-16-34-30-010_com.android.chrome.webp

PSG sadece “ belese” aldigi kaptanlar milan’in kaptani real’in kaptani lfc’nin kaptani barca’nin kaptani.

Hahah değişik ama güzel tespit olmuş.
Türkiye ligi beleş ffpye yakalanmama transferleri gibi yaptılar :D
Bonservise bakınca 0 ama imza parasına bakınca 50123012031203 milyon euro
İşin şakası bir yana, PSG Beşiktaş'a çıkması için tanıdığım dindar insanlara dua ettireceğim. Bu sefer 8le falan kurtulamazlar. 100 yıllık malzeme çıkar bize.

Türkiye ligi beleş ffpye yakalanmama transferleri gibi yaptılar :D
Bonservise bakınca 0 ama imza parasına bakınca 50123012031203 milyon euro
İşin şakası bir yana, PSG Beşiktaş'a çıkması için tanıdığım dindar insanlara dua ettireceğim. Bu sefer 8le falan kurtulamazlar. 100 yıllık malzeme çıkar bize.
bunların yıllık maliyeti 200 milyon eurodur. Paraya bak. Makas çok açıldı .d.d
5 atar geçerler.

Dieng nedir kimdir 6 milyon veriyoruz ya. Mısır ligi ile bizim lig ölçülmez ki ? Ayrıca bu adam daha önce ADS'de değil miydi?

Değildi, hiç olmadı da.. haberlere göre sadece denendi ama yetiştirme parasını ödeyemediler.. ayrıca orda olsa da bu topçuyu kötü yapmaz.. haa nasıl topçu dersen İnan bilmiyorum.. umut öfkeli renkdaş çok beğeniyor, izleyenler iyi diyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@Emrah Duvar
Bu sene çok boş yapıyor. Lyuindama sakatlıktan önce herkesi taptığı isimdi. Milli takımı ve milli takım doktorları yüzünden adamın yaşadığına şükretmemiz lazım.

Sahada ne olur bilinmez. Bakacağız. Gençliğimiz ile boğarız belki.
Valla ya gençligimizle boğulacaz yada tecrubesizliğimizde boğulacaz ama her ne olursa olsun sabretmek lazım ilk sene şampiyonluk gelmeyebilir bu bir yapılanma sonuçta galatasarayın geleceği kurtulabilir o yüzden sabırsız olup panikle hareket edip morukları doldurmamak lazım tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt