Melih Çiçek
Sarı Üye
- 15 Temmuz 2021
- 564
- 420
- 473
Bizim yönetim sessiz ve derinden gidiyor. çikildau ve nellson doğru dürüst ismi bile çıkmamıştı. Ona güvenerek inşallah iyi iki üç tane transfer yapacak diye bekliyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene de Onyekuru 6 ay oynamamis diye kara kara dusunenler vardi, ben de sanki EPL'ye geliyor demistim. Fizik gucu biraz yerindeyse net katki verir.Tüm takımlar arasında en beğendiğiniz transfer hangisi? Benim 1-teixeria 2- nelsson bunlar baya katkı verir. Teixeria 10. haftada anca kendini bulur gerçi. Ama Nelsson hazır kıta.
Sneijderin geldiği hali gibi olur sonra düzelir. Golcü on numara adam her türlü sevdirir kendini.Gecen sene de Onyekuru 6 ay oynamamis diye kara kara dusunenler vardi, ben de sanki EPL'ye geliyor demistim. Fizik gucu biraz yerindeyse net katki verir.
Gorecegiz ama sadece ligde is yapar gibiSneijderin geldiği hali gibi olur sonra düzelir. Golcü on numara adam her türlü sevdirir kendini.
Yaşlı ancak yetenekli kadro kurdular. Uzun maratonda nefesleri yetmeyebilir. Gruplarda (ucl) heyecan verir bence o takım.Gorecegiz ama sadece ligde is yapar gibi
Türkiye ligi beleş ffpye yakalanmama transferleri gibi yaptılarPSG sadece “ belese” aldigi kaptanlar milan’in kaptani real’in kaptani lfc’nin kaptani barca’nin kaptani.
Hahah değişik ama güzel tespit olmuş.
bunların yıllık maliyeti 200 milyon eurodur. Paraya bak. Makas çok açıldı .d.dTürkiye ligi beleş ffpye yakalanmama transferleri gibi yaptılar
Bonservise bakınca 0 ama imza parasına bakınca 50123012031203 milyon euro
İşin şakası bir yana, PSG Beşiktaş'a çıkması için tanıdığım dindar insanlara dua ettireceğim. Bu sefer 8le falan kurtulamazlar. 100 yıllık malzeme çıkar bize.
Dieng nedir kimdir 6 milyon veriyoruz ya. Mısır ligi ile bizim lig ölçülmez ki ? Ayrıca bu adam daha önce ADS'de değil miydi?
Bu sene çok boş yapıyor. Lyuindama sakatlıktan önce herkesi taptığı isimdi. Milli takımı ve milli takım doktorları yüzünden adamın yaşadığına şükretmemiz lazım.![]()
christian luyindama nekadio
6 ay izliyor, 8 milyon euro veriyorsun. 2 sene sonra bundan olmadı diyip 7-8 vererek yerine başka birini alıyorsun. bir önceki stoper rotasyonuna harcanan para da 14,5 milyon euro.. sonra galatasara...rerererarara.net
@Emrah Duvar
Valla ya gençligimizle boğulacaz yada tecrubesizliğimizde boğulacaz ama her ne olursa olsun sabretmek lazım ilk sene şampiyonluk gelmeyebilir bu bir yapılanma sonuçta galatasarayın geleceği kurtulabilir o yüzden sabırsız olup panikle hareket edip morukları doldurmamak lazım tabikiSahada ne olur bilinmez. Bakacağız. Gençliğimiz ile boğarız belki.
Alın sağlam Dieng haberi;
“Al Ahly Galatasaray’a 6,5 milyon dolar+%25’ten satışa bu transferin olabileceğini iletti.”