- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
Alın sağlam Dieng haberi;
“Al Ahly Galatasaray’a 6,5 milyon dolar+%25’ten satışa bu transferin olabileceğini iletti.”
kralll
işe dahil oldu sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alın sağlam Dieng haberi;
“Al Ahly Galatasaray’a 6,5 milyon dolar+%25’ten satışa bu transferin olabileceğini iletti.”
insan Galatasarayına kıyamıyor ne olacağını bilse bile 3 ten aşağısına eli gitmiyorŞuan ki mevcut kadro ile ortalama ligi en iyi 3. Olarak bitiririz.
5 atarsa çıksınlar tur atmaya.bunların yıllık maliyeti 200 milyon eurodur. Paraya bak. Makas çok açıldı .d.d
5 atar geçerler.
Onun yuzunden 1 ay ceza yedim.Nasil anlastik anlamadim.Sen hocadan memnun olmayabilirsin ama bunun gibi 10 postundan 9postu hocayla ilgili degil nasil daha iyi olabilir derdindesin o arkadasin oyle bi derdi yok.Ben o Tip adamlara cok sinir oluyorum.Hanı seninle anlaşmıştık knk?
Nelson ismini ilk Hayri vermişti, yönetime yakın olabilir.![]()
Umarım eleyebiliriz bu Sen Cansını.
kim bu abi? Arapların rodopu mu?![]()
kral nerede kalmistik…
Koyu GSlidir abimkim bu abi? Arapların rodopu mu?
Katılıyorum bu yüzden diyorum ki benValla ya gençligimizle boğulacaz yada tecrubesizliğimizde boğulacaz ama her ne olursa olsun sabretmek lazım ilk sene şampiyonluk gelmeyebilir bu bir yapılanma sonuçta galatasarayın geleceği kurtulabilir o yüzden sabırsız olup panikle hareket edip morukları doldurmamak lazım tabiki
Geçen sene şampiyon olamadılar ligde. Bunlar eğitilmez. Poşet hocam= abdullah avcı5 atarsa çıksınlar tur atmaya.
Çok tecavüzcü takım oldular. Kadroya bakar mısın messi neymar falan. Düşman kıçına derler ya o hesap. Net şuan dünyanın en iyi takımı. Şampiyonlar ligini alamazlarsa hocayı o dakika kovsunlar.
iyi mi ahbapbirkaç hafta önce ismini zikretmiştim üstat.
Hocaya mocaya bakmaz bu kadroGeçen sene şampiyon olamadılar ligde. Bunlar eğitilmez. Poşet hocam= abdullah avcı
Kadroyu oyun oynarmışçasına kurdular. Araplardaki para kimsede yok.Hocaya mocaya bakmaz bu kadroŞuan paris sokaklarından birini çıkarsınlar oda çıksın beyler muhabbeti biliyorsunuz takılın uygun 11iniz çıksın kupayı alın gelin deseler gelirler. Öyle bir seviyedeler.