Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alın sağlam Dieng haberi;

“Al Ahly Galatasaray’a 6,5 milyon dolar+%25’ten satışa bu transferin olabileceğini iletti.”

kralll
işe dahil oldu sonunda

1628516842765.webp

bunların yıllık maliyeti 200 milyon eurodur. Paraya bak. Makas çok açıldı .d.d
5 atar geçerler.
5 atarsa çıksınlar tur atmaya.
Çok tecavüzcü takım oldular. Kadroya bakar mısın messi neymar falan. Düşman kıçına derler ya o hesap. Net şuan dünyanın en iyi takımı. Şampiyonlar ligini alamazlarsa hocayı o dakika kovsunlar.

Hanı seninle anlaşmıştık knk?
Onun yuzunden 1 ay ceza yedim.Nasil anlastik anlamadim.Sen hocadan memnun olmayabilirsin ama bunun gibi 10 postundan 9postu hocayla ilgili degil nasil daha iyi olabilir derdindesin o arkadasin oyle bi derdi yok.Ben o Tip adamlara cok sinir oluyorum.

Valla ya gençligimizle boğulacaz yada tecrubesizliğimizde boğulacaz ama her ne olursa olsun sabretmek lazım ilk sene şampiyonluk gelmeyebilir bu bir yapılanma sonuçta galatasarayın geleceği kurtulabilir o yüzden sabırsız olup panikle hareket edip morukları doldurmamak lazım tabiki
Katılıyorum bu yüzden diyorum ki ben
Şimdi böyle yazanlar destekleyelim falan diyen 2-3 maç kötü gidince, çikildau boş kaleye atamayınca falan mızrakları çekecekler. Hele ki Allah korusun derbilerde kötü skorlar falan ortalık yangın yeri olur.
O yüzden tamamen genç kadro bu ülkenin dinamiklerine göre değil. Bir kaç tane tecrübeli adam, pahalı veya lüks diye adlandırılabilecek ama takımı oynatacak adam almak günah değil.

5 atarsa çıksınlar tur atmaya.
Çok tecavüzcü takım oldular. Kadroya bakar mısın messi neymar falan. Düşman kıçına derler ya o hesap. Net şuan dünyanın en iyi takımı. Şampiyonlar ligini alamazlarsa hocayı o dakika kovsunlar.
Geçen sene şampiyon olamadılar ligde. Bunlar eğitilmez. Poşet hocam= abdullah avcı

Transferi hocaya bırakmamak lazım.Şuan dieng onun gözunde viera gibidir.Eminim mohamedi de lewandowski gibi görmuştur ki, çocuga yapamayacağı işler yukluyor şimdi.

Geçen sene şampiyon olamadılar ligde. Bunlar eğitilmez. Poşet hocam= abdullah avcı
Hocaya mocaya bakmaz bu kadro :D Şuan paris sokaklarından birini çıkarsınlar oda çıksın beyler muhabbeti biliyorsunuz takılın uygun 11iniz çıksın kupayı alın gelin deseler gelirler. Öyle bir seviyedeler.

Hocaya mocaya bakmaz bu kadro :D Şuan paris sokaklarından birini çıkarsınlar oda çıksın beyler muhabbeti biliyorsunuz takılın uygun 11iniz çıksın kupayı alın gelin deseler gelirler. Öyle bir seviyedeler.
Kadroyu oyun oynarmışçasına kurdular. Araplardaki para kimsede yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt