Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Bu doğru mu ya ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
değil. Olsa ne olacak ameliyat olur.d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu doğru mu ya ?
Haklısınız hocam şu üçlüye bakar mısınız?Kadroyu oyun oynarmışçasına kurdular. Araplardaki para kimsede yok.
Yönetimle yakın bir ahbablığı söz konusuNelson ismini ilk Hayri vermişti, yönetime yakın olabilir.![]()
Bu doğru mu ya ?
Hadi ikisini birden istiyorsakDieng işi kolpadır Gedson ihtimali yaşıyorsa eğer
Aliu Diang, Galatasaray'dan gelen büyük teklifi reddetti ve Al-Ahly'de kalmayı tercih etti.
Araplar yine bizi delirtmeye kararlı
HAhahahah .d.d Haklısın valla bu ne ya biri gününde olmasa diğeri olur arkalarında veratti wijnaldum paredes onların arkasında hakimi ramos marquınhos kurzawa/bernat donnaruma şaka gibiHaklısınız hocam şu üçlüye bakar mısınız?
Neymar,mbappe,messi
Ayıptır günahtır. Bu üçlünün önünde 200 tlem düşse eğilmezdim.
![]()
kral nerede kalmistik…
Aliu Diang, Galatasaray'dan gelen büyük teklifi reddetti ve Al-Ahly'de kalmayı tercih etti.
Dimaria ırz düşmanı icardi draxler falanda var.HAhahahah .d.d Haklısın valla bu ne ya biri gününde olmasa diğeri olur arkalarında veratti wijnaldum paredes onların arkasında hakimi ramos marquınhos kurzawa/bernat donnaruma şaka gibi
Hadi ikisini birden istiyorsak