Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mo transferinden gördüğüm kadarıyla bunların medyası da bizim gibi %70 falan kolpa renktaş. Fil, Yalla vs gibi 3-4 kaynağın kendi haberi doğru çıkıyor. Bu adamı ilk kez gördüm ama.
6 bin takipçisi var zaten bu bot kasmayı akıl edememiş herhal

TS:
Yaşlı ama yetenekli bir kadro var. İlk bir kaç hafta uçar kaçar, sonra bu amcalar heveslerini kaybedip yatışa geçerler kılları döner, oraları buraları ağırır vs. Loser hoca da olunca çizgiyi önde geçmeleri mucize olur.
BJK:
Aynı TS gibi kadro. Tek farkları Winner hoca ancak onun da winner olması için moralinin yerinde olması gerek. Oysa Sergen Hoca en büyük mücadelesini sezon başı verdi. İstediğini aldı ama biliyor ki gönülden vermediler istediği rakamı. Bu durum Sergen ile kulüp arasında hep havada bir kılıç gibi asılı duracak. En ufak tökezlemede ANÇ lafı koyacak "İsterken sınırı olmayan, performansa gelince aynısını göstermiyor" gibilerden. Ayrıyeten BJK nin yarısı Aboubakar dı, diğer hepsi tamamlayıcı. Bakın Aboubakar oynamadığı son döneme, o kadar farktan fotofinish ile aldılar şampiyonluğu.
FB:
Kadro nispeten yaşlı ağırlıklı. Çok anlamsız ve uyumsuz bir kadro.
Kulübü FİFA'ya şikayet edip 2M$ tazminat alan adamı "Yarım kalan hikaye" diye takımın başına getirdiler. Sanırım yarım kalan ile kastettikleri "Kruse 7,5M$ aldı bu garip sadece 2M$ aldı, kalanı da alsın" anlamında.
FFP devam ediyor. Ali Koç nispeten sıkıldı artık, zaten en hızlı zamanında bile ağır çekim karar alıyor.
Her şey pamuk ipliğinde. Bu ortamda başarılı olmaları mümkün değil.
Geçen sene FB neden şampiyon olamaz diye 5 madde sıralamıştım. Hepsi tuttu.
Bu sene de en az çekindiğim rakip FB.
DİĞERLERİ:
ADS gibi farklı bir şeyler yapmayı deneyen kulüpler var ama Şampiyonluk gene büyükler arasında tanzim edilir bence.

GALATASARAY:
...ve gelelim esas oğlana...
Bence yönetim epey güzel bir transfer politikası uyguluyor.
Genç ve dinamik bir kadro kuruluyor. Hem de diğer büyükler gibi ya bu sene ya hiç gibi değil. Önümüzdeki dönemin takımı kuruluyor.
Bu sistem oturduğunda her sene 20M satış yapar 10M yeni yatırım yapar yoluna devam edersin.
Ah be güzel hocam, canım hocam. Sen de şu evlat inadından bir vazgeçsen.
Sahada evlat, teknik kadroda evlat. Dünyada bunun başarılı bir tane örneğini göster, biz de ikna olalım.
Hocamızın bu yanlışlarına rağmen en şanslı şampiyon adayı GALATASARAY'dır arkadaşlar....
Sergen transfer süreci sebebiyle ghezzal ve oyuncu yapısı nedeniyle Alex ile ego savaşına girecek ve o kadroyu çöp edecektir diye düşünüyorum. Benim imza törenime şu kadar kişi geldi işi ,yeni transferlerde sökmeyebilir.

Harroui...Berkan... Gedson
................ Çiko
....... . Moffin..... Halil

Dogru duzgun kanat bulamiyoruz zaten
Ki boey ve pva ofansif bekler ztn cogu kanatdan iyiler
Boey cogu ben kanatim diyenden daha teknik cikti

96-00 gibi 433 baklava deneyelim

Yedekleride soyle olur

Aytac.... Taylan..... Emre K
.............Emre A
...... Mustafa.... Kerem

6.5 m euro doğru galiba arap kaynakların hepsi girmiş
Bu yaptığımız son teklifmiş
Daha da yükseltmemek lazım adam ne olursa olsun arap liginden gelecek sonuçta

O kaynakların hepsi Ajansspor haberi renktaş. Yarısı kaynağı Ajansspor diye veriyor, yarısı kendi haberi gibi paylaştığı için karışıyor. Mısır medyasına göre bizim teklifimiz 4,5 milyon €’ymuş reddetmişler. 6-6,5 milyon dolar + sonraki satıştan pay istiyorlarmış. Biz bunun üzerine 2. teklifi daha yapmamışız, onlar bize taleplerini iletmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt