- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Eylül 8di üstadHocamız ayın 8’ni kadar transfer açıklanır diye bir haber okumuştum. Orta da gelen giden yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylül 8di üstadHocamız ayın 8’ni kadar transfer açıklanır diye bir haber okumuştum. Orta da gelen giden yok.
Edin Visca?Genç romantizmini bırakalım Nelsonu da aldıktan sonra yeterli. İlk 11 de 2 tane skor yapacak tecrübeli yaşına bakılmaksızın winner oyuncu şart. 11 oyuncunun 11 inin de genç olmasına gerek yok.
O Eylül müydü?Eylül 8di üstad
Nelsson işi Johnstone maçının sonrasına kalacak herhalde
eylül 1-8 arasi her gün gelis gidis bekleyin dedi‘’Hocamız ayın 8’ni kadar transfer açıklanır’’ dediği bir haberi okumuştum. Orta da gelen giden yok.
Tarihten bağımsız her gün bekliyoruz zaten.....eylül 1-8 arasi her gün gelis gidis bekleyin dedi
Aynen bende öyle düşünüyorumMaç öncesine konsantrasyon bozmak istememiş olabilirler.
Yaratici oyuncu da genc olmali bu romantizm degil cagin gerekliliği oyunculara verilen kontrantlar yuzunden basarisiz oluyoruz feghouli winner di daha yasi 31 ama bitik halde demek ki yaratici oyuncuda genc olmaliGenç romantizmini bırakalım Nelsonu da aldıktan sonra yeterli. İlk 11 de 2 tane skor yapacak tecrübeli yaşına bakılmaksızın winner oyuncu şart. 11 oyuncunun 11 inin de genç olmasına gerek yok.
1-8 Eylül arası olan süreçte dedi onu.‘’Hocamız ayın 8’ni kadar transfer açıklanır’’ dediği bir haberi okumuştum. Orta da gelen giden yok.
Karakterli olsaydi sorumluluk hissetseydi olmazdi ama yinede bence st Johnson macinda oynarsa gol atar hissediyorum.Bence maçlarda oynamalı.Ekli dosyayı görüntüle 134055
Futbol tarihinin en iyi karşılaması olabilir ya.Bu fotoğraflar büyük üzüntü veriyor.Olmasaydı sonumuz böyle.
Adami almissak oyuncu bunu zaten duyar ayrica antrenmanlara takimla baslamasi daha onemli transfer maci etkilememeliMaç öncesine konsantrasyon bozmak istememiş olabilirler.