- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Ben de kaldırırım bayrak kendisine destek olmak ve kararının doğru olduğunu ispatlamak için.
Bu hakemin yönettiği maçta pozisyona itiraz eden olmaz sanki.Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de kaldırırım bayrak kendisine destek olmak ve kararının doğru olduğunu ispatlamak için.
Bu hakemin yönettiği maçta pozisyona itiraz eden olmaz sanki.Kendisi TFF hakemidir Sayın KolUlan ne hakemler var be.
Biz de burada keline tükürdüğüm Cücülerle, palabıyıklarla falan uğraşıp duruyoruz.
Arda'ya kırmızı gösterdiğini düşünsene.Bu hakemin yönettiği maçta pozisyona itiraz eden olmaz sanki.
Oha onu bilmiyordum ama resme bir daha bakınca gördüm Tff kokartını.Kendisi TFF hakemidir Sayın Kol
tam 1 hafta var, oynar gibinelsson giresun maçında oynasa bari
Musap dargın mıyız? Hiç like atmıyon.Gecen sene fatih cöpü yerine okan oynasaymis
"Galatasaray, Dieng için önceki teklifini arttırdı. Ancak 6.5 milyon $'a yükselttiği iddiası doğru değil, sadece küçük bir atış söz konusu. 6 milyon $ bile değil."
Sanırım 4,5 milyon € olan teklifi 5 milyon €'ya(5,87 milyon dolar) yükseltmişiz.
Koç almıştır onu.biz niye bu bitcoinden az kazandık 10 milyon deniyodu fener 17 almış
Trabzonun arkabahçesi oldular,istenmeyen tüm oyuncuları orda.Giresun denilen takım transfer yapmamış heralde kadroları eğer böyleyse ilk.dusecek takım Giresun diyebiliriz
Cornelius'u hava topunda durduracak adam yok.Turkiyede de gorduk![]()
Doruk ruh hastasi sagolsun boxu patlatti. Alinti var mi diye bile göremedimMusap dargın mıyız? Hiç like atmıyon.