Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan daha iyi diyor yorumcular
Öyleyse Doğan'ı alalım. İrfancan'ın videolarında bi panik havası var gibi. Doğan'ıysa hiç bilmiyorum. Fakat en iyisi potansiyellisi kimse onu almalıyız. Paraya kıymamız gereken bir bölge bu.

Ama artik kaleci gerektigini herkes anladi, gec ama hic yoktan iyidir yine
Sanırım ben beş yıldır kalecimizin yerli olması gerektiğini yazıyorum. Sebebi yabancı kuralıyla sürekli tehdit etmeleriydi. Fenerin rahat olma sebebi kalenin hep yerli olmasıdır. Muslera Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden biri olsa da Tff bize hiç huzur vermedi. Hep dedik bunları ama neyse.

Biz nedense hiç takas olayına girmiyoruz . Fener bunu iyi yapıyor . Doğan icin Kayseri ye içinde takas da olan güzel bir teklif yapsak kabul ederler büyük ihtimal. Kayseri’nin birçok bölgede eksiği var . Bizde de takasta kullanılabilecek oyuncular .

Sanırım ben beş yıldır kalecimizin yerli olması gerektiğini yazıyorum. Sebebi yabancı kuralıyla sürekli tehdit etmeleriydi. Fenerin rahat olma sebebi kalenin hep yerli olmasıdır. Muslera Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden biri olsa da Tff bize hiç huzur vermedi. Hep dedik bunları ama neyse.
Fener rahat ama 5 sene de 0 sampiyonluk burda onemli olan yerli yabanci dan ziyade kaliteli kaleci bulabilmek en azindan Muslerayı yedekleyebilecek genc kaleci lazim ben yabancı genc kaleci den yanayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt