Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.075
- 21.093
- 2.233
Giresun 50 sene sonra lige cikmis ve transfer yapmamislar mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer tahtaları kapalıGiresun 50 sene sonra lige cikmis ve transfer yapmamislar mi?
O zaman Doğan için yaygaraya başlayalım. Hele Altay'dan da iyiyse kesinlikle kaçırmamalıyız. Altay için çok üzülmüştüm zamanında.Doğan daha yetenekli İrfan Can daha hazır üst seviye için
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hanfendiyle beraber bayrağı kaldırmak isterdim.
Hazırlık maçı bile yapamadık, tamam Avrupa maçları varda süre alanlar belli diğerlerini görmek maç kondisyonu kazanmak lazımdı, nereden tutsam sezon başı elimizde kalıyor, keşke sezon başı çıkıp bu sene hedef illaki şampiyonluk değil yapıyı kurmak deseydiler, beklenti yaratıp ağır patlayacağız gibi me geliyor, hoca ve başkan son çaresizlik hamlelerini Ocak'ta yapar ve Mart ayında tarihimizin en büyük efsanesi asla tartışılmaz Fatih TERİM'in GALATASARAY'da hocalık kariyerinin sonuna gelir gibi duruyor, takımın ne sistemi ne omurgası nede lideri var kaçınılmaz sona ben kendimi hazırlıyorum, inşallah yanılırım ve başarılarla dolu sezonlara ulaşırız. Hakkımızda hayırlısı ama şu yapı da çok ama çok zor.
Tr yabanci gol krali rekorunu elinde bulunduran cagne var ya. Daha golcusunu nasil bulacaz?bize golcü lazım. gol atan bir adam lazım. topu her koşulda rakip kaleye sokacak biri. halil iyidir hoştur ama ihtiyacımız bu değil. biz galatasarayız. tartışmasız bir isim lazım oraya. stoperden önceliklidir.
ihtiyaçlarımız.
gedson
golcü
sağ açık
stoper
sol açık
biliyorum yabancı kuralı. planı yasak kalkacakmış gibi yapıyoruz bence..
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Altaydan iyi olduğunu söylemek için çok erken Altay karşı karşıya pozisyonlarda top 10-15 içindedir dünyada bu bile üst level kaleci olduğunu gösterirO zaman Doğan için yaygaraya başlayalım. Hele Altay'dan da iyiyse kesinlikle kaçırmamalıyız. Altay için çok üzülmüştüm zamanında.
Ben Altay in bilerek çok şişirildigini düşünüyorum Fener medyası tarafından . Sanki Türkiye nin en iyisiymiş gibi gösteriliyor . Refleksleri iyi olabilir de kontrolsüz çıkışları var . Şu an degil belki ama bir kaç seneye Dogan çok farklı yerlerde olurAltay'dan da mı iyi bu Doğan?
Bizim maclara verseler bari en azindan gozlerimiz 90 dakika iskence yerine biraz olsa birsey gormus olur.
Irfan müthis olurDoğan,Kayserispor’un oyuncusu. O kadın Doğan’ı bize vermez. Ben İrfan Can’ın alınmasından yanayım.
Transfer yasagimiz yok onu kastediyorsan. Ogulcan konusu Rize ile konusuluyor galiba az birsey odeyip sorunu halledecekler.Oğulcan olayının transferin geneliyle bir ilgisi var mıdır? Yani bir cezamız yok dimi?
Alper sen Avrupa’da yaşamıyor musun.?Bizim maclara verseler bari en azindan gozlerimiz 90 dakika iskence yerine biraz olsa birsey gormus olur.