Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan tipik bir 'Refleks kalecisi''...Yan toplarda net yetersiz; daha büyük defosu da herhangi bir kalecinin tutması gereken çoğu topu tehlike bölgesine sektirmesi...Hocanın geleceğe yönelik sözleri politikadan başka bir şey değil, ne desin başka?..

Fatih Öztürk' den iyi olması, Okan' ı büyük takım için yeterli kılmaz, Galatasarayda bir daha işi olmaz. Eğer Berk' ten ciddi bir beklenti yoksa, kaleci transferi yapmamak enayilik olur...

Hazırlık maçı bile yapamadık, tamam Avrupa maçları varda süre alanlar belli diğerlerini görmek maç kondisyonu kazanmak lazımdı, nereden tutsam sezon başı elimizde kalıyor, keşke sezon başı çıkıp bu sene hedef illaki şampiyonluk değil yapıyı kurmak deseydiler, beklenti yaratıp ağır patlayacağız gibi me geliyor, hoca ve başkan son çaresizlik hamlelerini Ocak'ta yapar ve Mart ayında tarihimizin en büyük efsanesi asla tartışılmaz Fatih TERİM'in GALATASARAY'da hocalık kariyerinin sonuna gelir gibi duruyor, takımın ne sistemi ne omurgası nede lideri var kaçınılmaz sona ben kendimi hazırlıyorum, inşallah yanılırım ve başarılarla dolu sezonlara ulaşırız. Hakkımızda hayırlısı ama şu yapı da çok ama çok zor.

Söylemeye ne gerek var, zaten yeni bir yapılanmaya gidiliyor ve herkes de bunu görüyor. Yeni bir yapılanma demek şampiyon olamazsın demek değildir. Galatasaray da Fatih Terim de her zaman her şatta iddialıdır ve tek hedef şampiyonluktur.

Başarısızlıkta Fatih terim gider mi bilemem ama bana göre gitmeli. 3 yıl üst üste başarısız olan bir teknik heyet bir zahmet başta da kalmasın.

Bu yeniden yapılanma keşke teknik heyette de gerçekleşseydi; çömez Selçuk ve Necati yerine Avrupalı bir kaç antrenör olsaydı.

Herkes hatalarının bedelini ödemeli, hoca da hata yapıyor ve bedel ödemeli. Ancak hoca itibarsızlaştırılmamalı, Galatasaray’ın bir değeri olarak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bize golcü lazım. gol atan bir adam lazım. topu her koşulda rakip kaleye sokacak biri. halil iyidir hoştur ama ihtiyacımız bu değil. biz galatasarayız. tartışmasız bir isim lazım oraya. stoperden önceliklidir.
ihtiyaçlarımız.
gedson
golcü
sağ açık
stoper
sol açık

biliyorum yabancı kuralı. planı yasak kalkacakmış gibi yapıyoruz bence..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tr yabanci gol krali rekorunu elinde bulunduran cagne var ya. Daha golcusunu nasil bulacaz?

Altay'dan da mı iyi bu Doğan?
Ben Altay in bilerek çok şişirildigini düşünüyorum Fener medyası tarafından . Sanki Türkiye nin en iyisiymiş gibi gösteriliyor . Refleksleri iyi olabilir de kontrolsüz çıkışları var . Şu an degil belki ama bir kaç seneye Dogan çok farklı yerlerde olur

E8TDic_XsAIm3v_
Bizim maclara verseler bari en azindan gozlerimiz 90 dakika iskence yerine biraz olsa birsey gormus olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt