- 18 Temmuz 2009
- 82.311
- 240.705
- 5.263
Siz nasıl bir ruh hastasısınız yav
Hazırlık maçı üzerinden ağlamalar falan
Yok duran topmuş yok zartmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOMA müdahale et abicimGaliba yine kandırıldık, kap yok hala @Emre Ersoy
Alabilsek doğan başka bir seviyeHadi son kez sorayım Doğan mı daha iyi olur İrfancan mı?
Öyleyse Doğan'ı alalım. İrfancan'ın videolarında bi panik havası var gibi. Doğan'ıysa hiç bilmiyorum. Fakat en iyisi potansiyellisi kimse onu almalıyız. Paraya kıymamız gereken bir bölge bu.Doğan daha iyi diyor yorumcular
Doğan ilerde Türkiye’nin en iyi yerli kalecisi olabilirÖyleyse Doğan'ı alalım. İrfancan'ın videolarında bi panik havası var gibi. Doğan'ıysa hiç bilmiyorum. Fakat en iyisi potansiyellisi kimse onu almalıyız. Paraya kıymamız gereken bir bölge bu.
Valla yıllardır sadece okurdum bu aralar sanırım fazla yazmışım kardeşim kusura bakma rahatsızlık için.Aga masallahiniz var her konu hakkindada bilginiz var yaw.
Fener orta sahasi helva gibi zajc mesut gustavo pelkas samuel ama deplasmanda duran top su bu atiyorlar bir bizim orta saha yumusak kaliyor berkan ve taylan kadar basan adamlari yokBu ortasaha anadolu takımları için çok yumuşak.döve döve deplasmanda İçimizden geçerler
Sanırım ben beş yıldır kalecimizin yerli olması gerektiğini yazıyorum. Sebebi yabancı kuralıyla sürekli tehdit etmeleriydi. Fenerin rahat olma sebebi kalenin hep yerli olmasıdır. Muslera Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden biri olsa da Tff bize hiç huzur vermedi. Hep dedik bunları ama neyse.Ama artik kaleci gerektigini herkes anladi, gec ama hic yoktan iyidir yine
Doğan'ın sıkıntısı bence ayakları iyi değil. İrfancan bir libero gibi ayakları var. Ama refleksler bakımından doğan çok üstün.Doğan ilerde Türkiye’nin en iyi yerli kalecisi olabilir
Altay'dan da mı iyi bu Doğan?Doğan ilerde Türkiye’nin en iyi yerli kalecisi olabilir
frekansları abi;Siz nasıl bir ruh hastasısınız yav
Fener rahat ama 5 sene de 0 sampiyonluk burda onemli olan yerli yabanci dan ziyade kaliteli kaleci bulabilmek en azindan Muslerayı yedekleyebilecek genc kaleci lazim ben yabancı genc kaleci den yanayimSanırım ben beş yıldır kalecimizin yerli olması gerektiğini yazıyorum. Sebebi yabancı kuralıyla sürekli tehdit etmeleriydi. Fenerin rahat olma sebebi kalenin hep yerli olmasıdır. Muslera Türkiye'ye gelmiş en iyi kalecilerden biri olsa da Tff bize hiç huzur vermedi. Hep dedik bunları ama neyse.
Güzel tespitlerDoğan'ın sıkıntısı bence ayakları iyi değil. İrfancan bir libero gibi ayakları var. Ama refleksler bakımından doğan çok üstün.
Kayseride o Berna denen başkan olduğu sürece bize su bile vermezBiz nedense hiç takas olayına girmiyoruz . Fener bunu iyi yapıyor . Doğan icin Kayseri ye içinde takas da olan güzel bir teklif yapsak kabul ederler büyük ihtimal. Kayseri’nin birçok bölgede eksiği var . Bizde de takasta kullanılabilecek oyuncular .