Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin şampiyon olamamasının yerli kaleciyle ilgisi yok bence. Muslera evet çok iyi ve en az iki şampiyonluğa direk etkisi oldu ama artık kural geldi. Muslera'da kariyerinin sonlarına geldi. Bu akıl dışı kural varken ve seneye daha da artacakken kesinlikle kaleye yeni bir yabancı kaleci alınamaz.

Anlıyorum en iyisini istiyorsun ama ülkenin gerçeklerine gözünü kapayamazsın, kaparsan Tff hainleri amaçlarına ulaşırlar. Galatasaray'ın bir sonraki kalecisi Türkiye deki en iyi genç yerli kaleci olmalıdır.
Kaleci yetistiremiyoruz yetersiz bugun ugurcan döküldü turnuvada sadecd yedigi goller değil topu oyuna sokamamasi bile etkiliydi avrupa diyorsak yabancı kaleci şart

Cok dengesiz transfer yaptik elinde iyi kotu stoper var orta sahada var hucumcu desen 3 kisi bile yok hale stoper kovaliyoruz sonra babel kerem muhammed oynayip les gibi takimlari yenemeyince herkes kopuruyor su takim sansa bala mac kazanir yada muthis bir bireysel performans lazim

Bu iş bir bütün değil mi ? İki bek iki orta saha lazımdı stoper lazım 2 kanat lazım 2 tane atıp 3 tane yemeyeceğinin garantisi var mı? Tüm mevkiler onemli sağ one dı maria gelse arkasında şener mi oynayacak hepsi önemli.

Kaleci yetistiremiyoruz yetersiz bugun ugurcan döküldü turnuvada sadecd yedigi goller değil topu oyuna sokamamasi bile etkiliydi avrupa diyorsak yabancı kaleci şart
Emre renkdaş mevcut şartlar itibariyle bu konuda sana katılamıyorum. Tam tersini düşünüyorum. Herneyse aynı fikirde olmamızda şart değil zaten.

Okan tipik bir 'Refleks kalecisi''...Yan toplarda net yetersiz; daha büyük defosu da herhangi bir kalecinin tutması gereken çoğu topu tehlike bölgesine sektirmesi...Hocanın geleceğe yönelik sözleri politikadan başka bir şey değil, ne desin başka?..

Fatih Öztürk' den iyi olması, Okan' ı büyük takım için yeterli kılmaz, Galatasarayda bir daha işi olmaz. Eğer Berk' ten ciddi bir beklenti yoksa, kaleci transferi yapmamak enayilik olur...
Kelimesi kelimesine katiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt