- 16 Haziran 2010
- 204.456
- 156.654
- 6.838
Ben evliyim de , guzel her yerde guzel bizim maclara versinler yani boyle hakemler olacaksa.Birader membası yaşadığınız yerde bu hatunların. Gözün hala ülke içerisinde. Yokluk mu çekiyorsunuz.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben evliyim de , guzel her yerde guzel bizim maclara versinler yani boyle hakemler olacaksa.Birader membası yaşadığınız yerde bu hatunların. Gözün hala ülke içerisinde. Yokluk mu çekiyorsunuz.?
Yabancı 2 veriyorsa sen 2,5 verdiğinde niçin alamayasın? Fener ve Bjk nin ilgisi olmadığında kadında eyyam yapamaz.Bize yedirmezler, Yurtdışına çıkacak çocuk.. Gitmezse bile bizden nefret eden kartaliçe bize vermez.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaleci yetistiremiyoruz yetersiz bugun ugurcan döküldü turnuvada sadecd yedigi goller değil topu oyuna sokamamasi bile etkiliydi avrupa diyorsak yabancı kaleci şartFenerin şampiyon olamamasının yerli kaleciyle ilgisi yok bence. Muslera evet çok iyi ve en az iki şampiyonluğa direk etkisi oldu ama artık kural geldi. Muslera'da kariyerinin sonlarına geldi. Bu akıl dışı kural varken ve seneye daha da artacakken kesinlikle kaleye yeni bir yabancı kaleci alınamaz.
Anlıyorum en iyisini istiyorsun ama ülkenin gerçeklerine gözünü kapayamazsın, kaparsan Tff hainleri amaçlarına ulaşırlar. Galatasaray'ın bir sonraki kalecisi Türkiye deki en iyi genç yerli kaleci olmalıdır.
Kardeşim bunların meblağ olarak satacakları maksimum 3 milyon euro filandır. Kim Kayserispor’dan 10 milyona oyuncu alır. Meblağı abartarak söyledim.İyi paraya Avrupa dan bir takima gidecektir
Muhtemeldir. Bossun kendini toparlamasi hepimizi mutlu eder, ki o belirtiler vardi son 2 mactaluyindama topu söküp almış gibi gözüküyor reyis
Cok dengesiz transfer yaptik elinde iyi kotu stoper var orta sahada var hucumcu desen 3 kisi bile yok hale stoper kovaliyoruz sonra babel kerem muhammed oynayip les gibi takimlari yenemeyince herkes kopuruyor su takim sansa bala mac kazanir yada muthis bir bireysel performans lazim
He evli isen problem yok. Çocuk varmı.? Yoksa tam evli sayılmassın.?Ben evliyim de , guzel her yerde guzel bizim maclara versinler yani boyle hakemler olacaksa.![]()
Lyon 4 vermiş kabul etmemişler diye haberler vardıKardeşim bunların meblağ olarak satacakları maksimum 3 milyon euro filandır. Kim Kayserispor’dan 10 milyona oyuncu alır. Meblağı abartarak söyledim.
Emre renkdaş mevcut şartlar itibariyle bu konuda sana katılamıyorum. Tam tersini düşünüyorum. Herneyse aynı fikirde olmamızda şart değil zaten.Kaleci yetistiremiyoruz yetersiz bugun ugurcan döküldü turnuvada sadecd yedigi goller değil topu oyuna sokamamasi bile etkiliydi avrupa diyorsak yabancı kaleci şart
O niye ki?He evli isen problem yok. Çocuk varmı.? Yoksa tam evli sayılmassın.?
Kaç istiyorlar ki.?Lyon 4 vermiş kabul etmemişler diye haberler vardı
Çocuksuz evlilik eksikliktir yau.O niye ki?
He evli isen problem yok. Çocuk varmı.? Yoksa tam evli sayılmassın.?
O sanırım 3 artı sonraki satıştan paydı, ben mi yanlış hatırlıyorum. Bizde veririz payı zaten.Lyon 4 vermiş kabul etmemişler diye haberler vardı
Kelimesi kelimesine katiliyorumOkan tipik bir 'Refleks kalecisi''...Yan toplarda net yetersiz; daha büyük defosu da herhangi bir kalecinin tutması gereken çoğu topu tehlike bölgesine sektirmesi...Hocanın geleceğe yönelik sözleri politikadan başka bir şey değil, ne desin başka?..
Fatih Öztürk' den iyi olması, Okan' ı büyük takım için yeterli kılmaz, Galatasarayda bir daha işi olmaz. Eğer Berk' ten ciddi bir beklenti yoksa, kaleci transferi yapmamak enayilik olur...