Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0

Bu iş bir bütün değil mi ? İki bek iki orta saha lazımdı stoper lazım 2 kanat lazım 2 tane atıp 3 tane yemeyeceğinin garantisi var mı? Tüm mevkiler onemli sağ one dı maria gelse arkasında şener mi oynayacak hepsi önemli.
Turkiye liginde atan kazaniyor evet once dimaria gelsin sonra transfer sezonu devam ediyor savunmayi alirsin acelesi ne

Forumda KS maçlarını en çok izleyenlerden biriyimdir, doğal olarak. Genç ve gelecek vaad ediyor olmakla birlikte, oynadığı zayıf takımda yaptığı istatistiklerin biraz abartıldığı kanaatindeyim. KS, geçen sezon geriye düştüğü ve mutlak skora ihtiyaç duyduğu maçlarda bile kapalı defanstan ödün vermeyen bir takımdı. Bir büyük takımda 2. kalecilik bile çok erken onun için...

Ha, yanlış anlaşılmasın kötülemiyorum; soğukkanlılığı, refleksleri, ardışık pozisyonlardaki konsantrasyonu filan bu yaştaki bir çocuk için oldukça iyi. TD ve scout ekibi yeterli görüyorsa 1-2 milyonluk yatırım da yapılabilirdi ama Berna Başkan yağmurlu havada su bile vermez, söz konusu Galatasaray olunca! Daha fazlası da şu periyotta lüks olur. Gelişimini izleyip, beklentileri karşılarsa birkaç yıl sonra almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum; 3-4 olmaz da 6-7 olur...

Nelsson bittiyse Kap niye yok. Tek bir açıklaması var. Nelsson'u aldığımızı sanıyoruz ama bundan Nelsson'un haberi yok.

Yetiş ya Abdür başgan. Bir öpücüğe bitirirdin transferi.

Yabanci kurali oldugu icin zaten cozum mu yok ornek veriyorum yerli kaleci alirsin yabanci genc Sırbistan Romanya hirvatistan vs. bu tarz ulkelerden 19 yasinda potansiyel gördugun kaleciyi alirsin yerli de ornek veriyorum herkes dogancan diyor dogancani koyarsin kalecilerin yeterliligini gormus oluruz ama yedek de olsa yabanci genc potansiyel sart
Emre kardeşim iki sene sonra 6 yabancıya düşüyorsun kaleciyi de yabancı yaparsan kaldı 5 mevki söylermisin nasıl olacak? Ben de biliyorum yabancı kalecilerin daha iyi eğitim aldığını, Muslera dan iyi bir yerli kaleci olmayacağını da. Ama mevzu bu değil, daha doğrusu bizi durdurmak için Rıdvan'ın uydurttuğu bu kuraldan sonra mevzu değişti. İstediğin kadar yabancıyı da alamayacaksın sayı sınırı var, alalım dursun da diyemeyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt