Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.356
- 102.485
- 5.238
kandırdın Galatasaraylılarıİftar topu patlıyor @Emrah Duvar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kandırdın Galatasaraylılarıİftar topu patlıyor @Emrah Duvar
Senin modluk zamanın gelmis
Halit Bey sayende açıldım kıza Gerci tam da acildim sayilmazda Yarın akşam yemek yerken ima ederek yola başlayacagimEros ne alaka emmoğlu.?
2.75 değil mi admirim?Ne Doğanmış be Neuer varmış da haberimiz yokmuş.
İrfan çok iyi kaleci, alma ihtimalimiz de pek yok.
Musleraya 4 m eurodan 3 senelik sözleşmeyi dayadık, çatır çatır vericez o 12 kağıdı; boşuna kaleci aramayın.
Vay kardeşim hızlısın MaşaAllah. Devamını bekliyoruz.Halit Bey sayende açıldım kıza Gerci tam da acildim sayilmazda Yarın akşam yemek yerken ima ederek yola başlayacagim
Brüt 42.5 almıyor muydu 4 mu aliyormus
Midlum müessesinde değerlendirilmesi gereken bir renktasimizsın özellıkle febejekeli tespitlerinde çok başarılısın rengim
Turkiye liginde atan kazaniyor evet once dimaria gelsin sonra transfer sezonu devam ediyor savunmayi alirsin acelesi neBu iş bir bütün değil mi ? İki bek iki orta saha lazımdı stoper lazım 2 kanat lazım 2 tane atıp 3 tane yemeyeceğinin garantisi var mı? Tüm mevkiler onemli sağ one dı maria gelse arkasında şener mi oynayacak hepsi önemli.
Yedi bize herifçioğlu. Giderayak iyi geçirdi AABrüt 4
O parayi verenin eline tukireyim.Brüt 4
Emre kardeşim iki sene sonra 6 yabancıya düşüyorsun kaleciyi de yabancı yaparsan kaldı 5 mevki söylermisin nasıl olacak? Ben de biliyorum yabancı kalecilerin daha iyi eğitim aldığını, Muslera dan iyi bir yerli kaleci olmayacağını da. Ama mevzu bu değil, daha doğrusu bizi durdurmak için Rıdvan'ın uydurttuğu bu kuraldan sonra mevzu değişti. İstediğin kadar yabancıyı da alamayacaksın sayı sınırı var, alalım dursun da diyemeyeceksin.Yabanci kurali oldugu icin zaten cozum mu yok ornek veriyorum yerli kaleci alirsin yabanci genc Sırbistan Romanya hirvatistan vs. bu tarz ulkelerden 19 yasinda potansiyel gördugun kaleciyi alirsin yerli de ornek veriyorum herkes dogancan diyor dogancani koyarsin kalecilerin yeterliligini gormus oluruz ama yedek de olsa yabanci genc potansiyel sart