- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Nellson lan rakipleri niye elleysonnn diyen olacak mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harit kenar oyuncusu değil mi.? Brezilya’da Jean Pyerre var,son zamanlarda herhalde pek performansınd değil. Transferde olmadı.
Nellson lan rakipleri niye elleysonnn diyen olacak mi![]()
Xanax’a dikkat fena bağımlılık yapıyor , maalesef zamanla etkisine tolerans da gelişiyor, uzun süre kullanmamak lazım
Midlum müessesinde değerlendirilmesi gereken bir renktasimizsın özellıkle febejekeli tespitlerinde çok başarılısın rengim

Çok şükür iyiyim.Takımda iyi olsa daha da iyi olacağım.Su an iyi seni sormali
Yok abi beni gittigim yerdeki hava carpti.normalde 5-6 saat uyurum.en fazla 7 saat.tatilde de iyi kotu uyudum.döndüm yine uyudum ama gece uykuya gec dalar oldum,kotu ruya gormekten korkar oldum.anlamadim.bugun doktora gittim bi uyku ilaci yazdi.aslinda uyuyorum ama cok tahammulsuzum kendime karsi,gece gelince psikolojim bozuluyo.uykuya dalabilecek miyim,uyuyabilecek miyim diye kafaya taktimXanax’a dikkat fena bağımlılık yapıyor , maalesef zamanla etkisine tolerans da gelişiyor, uzun süre kullanma
Bizde oynamasıni çok isterdim ama cicaldaudan sonra o tarz bir oyuncu gelmezHarit kenar oyuncusu değil mi.? Brezilya’da Jean Pyerre var,son zamanlarda herhalde pek performansınd değil. Transferde olmadı.
evet hatay için çok iyi bir transfer olur..Boupendza 6 veya 7 milyon euro bonservis 2 yilda odemeli + bir sonraki satistan % 50 payla mantikli transfer. Uefa da devam edersek atacagi bikac iyi golle degerini katlar satabiliriz % 50 pay hataysporu ikna ettirebilir