Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellson lan rakipleri niye elleysonnn diyen olacak mi🤭
sinan-engin-beyaz-futbol.gif

Herkese merhaba,
Foruma yeni katıldım. Bu seneki yapılanmayı olumlu buluyorum, 2 sene önceki şampiyonluktan sonra yapmamız gerekiyordu aslında. Ülke parasının pul olduğu bir ortamda avrupa kulüpleriyle baş etmemizin tek yolu gençlere yatırım yapıp tutmasını ummak, aksi takdirde içi geçmiş futbolculara emekli ikramiyesi ödeyip avrupa’da averaj takımı olmak kaçınılmaz.
Takımın en büyük problemi ise teknik ekip, FT’nin yaşanan rezaletlerden sonra hala takımın başında olması akıl almaz bir durum, daha akıl olmaz olan ise teknik ekibin geri kalanının yetersizliği. Her yeni gelen oyuncunun performans olarak sürekli geri gitmesi kesinlikle sürpriz değil.

Yalnız bu gedson Nelson ve Halil de gelir ve bu yapılanma tutarsa şaka gibi maaş skalamiz 20-25 milyona düşecek galiba ondan sonra tutan adam oldu mu sat gitsin. Muthic bir şey olabilir bizim adımıza. Ve ben geçen sene gibi alicengiz oyunları olmazsa çok ciddi yol alacagimizi düşünüyorum. Millet burada Sergen dilliyor ama hakem bizi dogramasa onlara da kıyak geçmese görürdük sergeni. Şike olayına ve akbabanin penaltsina hiç girmiyorum bile

Xanax’a dikkat fena bağımlılık yapıyor , maalesef zamanla etkisine tolerans da gelişiyor, uzun süre kullanma
Yok abi beni gittigim yerdeki hava carpti.normalde 5-6 saat uyurum.en fazla 7 saat.tatilde de iyi kotu uyudum.döndüm yine uyudum ama gece uykuya gec dalar oldum,kotu ruya gormekten korkar oldum.anlamadim.bugun doktora gittim bi uyku ilaci yazdi.aslinda uyuyorum ama cok tahammulsuzum kendime karsi,gece gelince psikolojim bozuluyo.uykuya dalabilecek miyim,uyuyabilecek miyim diye kafaya taktim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt