Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok be yattı dediği Jozwiak tirnelsson yattı derse korktum şimdi
nelsondan bahsetmemiş. onla alakalı değil herhaldeGedson gelirse, Dieng gelmeyecek diyecek büyük ihtimalle.
Ekli dosyayı görüntüle 134113
Bunun uygun bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. Falcao sadece Uefa'da attığı gollerle katlamadı kendini. Prime döneminde adamın tarzı bangır bangır ben santraforum diye bağırıyordu. UEFA'da atmasa bile yine büyük takımlarda oynardıFalcao
Yok bir örnek var diye söyledim. Seninle aynı fikirde olduğumu belirtmiştim ama porto da iken UEFA da rekor gol ile değerine değer katmıştı. Tabi ki Falcao prime dönemi ile bahsi geçen adamı kıyaslamıyorum.Bunun uygun bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. Falcao sadece Uefa'da attığı gollerle katlamadı kendini. Prime döneminde adamın tarzı bangır bangır ben santraforum diye bağırıyordu. UEFA'da atmasa bile yine büyük takımlarda oynardı
Bize gelişi yanlış mıydı? Şu anki açıdan bakarsak evet.
Cicaldau #10 değil. Zaten 10 numara arayışımız yok. Sistem aynı.Ya bu tv de neden bize 10 numara tartışılıyor.. cigaldau aldık işte bize 8 ya da 6 lazım
boey
nelson
anholt
berkan
cicaldu
min 2 adam daha alırız,min 2 adamda krndi aldırdığı marcao muslera falan
yine değiştirdi takımı kaşla göz arası
geçen devre arasıda
yedlin,gedson,kuru,mohamed,halille değiştirmişti takımı
ondan önce lemina seri zonzi babelle değiştirdi
her transfer döneminde yeni takım kuruyoruz şükürler olsun
Çünkü adamı hiçbir maçta izlemediler. Herkes gibi sadece youtube maçlarını izledikleri için ne olacağını bilmiyorlar. O yüzden de kendilerini riske atmıyorlar.Ya bu tv de neden bize 10 numara tartışılıyor.. cigaldau aldık işte bize 8 ya da 6 lazım