Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun uygun bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. Falcao sadece Uefa'da attığı gollerle katlamadı kendini. Prime döneminde adamın tarzı bangır bangır ben santraforum diye bağırıyordu. UEFA'da atmasa bile yine büyük takımlarda oynardı
Bize gelişi yanlış mıydı? Şu anki açıdan bakarsak evet.

Bunun uygun bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. Falcao sadece Uefa'da attığı gollerle katlamadı kendini. Prime döneminde adamın tarzı bangır bangır ben santraforum diye bağırıyordu. UEFA'da atmasa bile yine büyük takımlarda oynardı
Bize gelişi yanlış mıydı? Şu anki açıdan bakarsak evet.
Yok bir örnek var diye söyledim. Seninle aynı fikirde olduğumu belirtmiştim ama porto da iken UEFA da rekor gol ile değerine değer katmıştı. Tabi ki Falcao prime dönemi ile bahsi geçen adamı kıyaslamıyorum.

Fransızların düşük bütçeli psikolojik gerilim filmini izleyerek evde geçirdiğim çok değerli 1.5 saatimi çöpe attım , bunu ancak Gedson Kap’ı falan telafi eder

boey
nelson
anholt
berkan
cicaldu

min 2 adam daha alırız,min 2 adamda krndi aldırdığı marcao muslera falan

yine değiştirdi takımı kaşla göz arası

geçen devre arasıda

yedlin,gedson,kuru,mohamed,halille değiştirmişti takımı

ondan önce lemina seri zonzi babelle değiştirdi

her transfer döneminde yeni takım kuruyoruz şükürler olsun

Eleştiri ayrı algı ile hocayı itibarsızlaştırmaya çalışmak ayrı..

1- 3 yıldır bonservis ile alınan bir oyuncu yok; sebebi ise çok iyi bildiğiniz gibi ffp

2- yedlin ve Muhammed kadroda, Halil ile Gedsonun bonservisi alınmaya çalışıyor; bu durumda da takımın değişmesi söz konusu değil.

3- ffp nedeni ile zorunluktan sirkülasyon oluştu ise de geçen sezon 2 gol ile kaçırdık şampiyonluğu; Billong’a rağmen.

4- Evet genelde iyi oyun oynamadı takım hatta yeri geldiğinde sahada oynanan oyundan utandım. Babel gibi yaşlı Ömer gibi vasat arda gibi bedeni artık futbol oynamaya elverişli olmayan oyuncular da aldı.

5- Başkanla yönetimle de ters düştü, belki haddini aştı. Artık yaşlandı ve bazı noktalarda inat da ediyor; teknik heyete yeterli ve yetenekli antrenör almamak gibi…

Fakat yapılan bu algı ve itibarsızlaştırma çabanızı anlamıyorum; kanımca hoca bunları hak etmiyor. Eleştiriye evet, algı ile hocayı itibarsızlaştırmaya hayır…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bu tv de neden bize 10 numara tartışılıyor.. cigaldau aldık işte bize 8 ya da 6 lazım
Çünkü adamı hiçbir maçta izlemediler. Herkes gibi sadece youtube maçlarını izledikleri için ne olacağını bilmiyorlar. O yüzden de kendilerini riske atmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt