Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson’da sorun yok
Harit ile ilgileniliyor
Morutan yeniden devrede
Güney amerika’dan bi topcu kovalaniyor
Luyindama kaliyor
Diagne’nin kalma ihtimali yükseliyor
Halil ve Gedson’u eylülde bitirmeye calisiyoruz

1 saatin ozeti rtaş
Nice
nice
öhhh fazla olur.
varga
yabanci kurali?
abv
INSALLAH

Nellsonun videolarını izledim bu adam bizi baya baya coşturur kritik müdahaleleriyle inşallah yarın açıklanır

Muric-Gedson ve Halil gelse yeter bence. Gedson ve Halil kiralık Muric cuzi bir bonservisle alınabilir galiba ama Gedson için baya beklemek lazım. Cagne ve Luyi'den şöyle 6-7 Milyon bonservis kazanırsak baya güzel olacak keza Fegh ve Falcao'yu da gönderebilirsek baya iyi bir kadro yapısı oluşacak.

Muric-Gedson ve Halil gelse yeter bence. Gedson ve Halil kiralık Muric cuzi bir bonservisle alınabilir galiba ama Gedson için baya beklemek lazım. Cagne ve Luyi'den şöyle 6-7 Milyon bonservis kazanırsak baya güzel olacak keza Fegh ve Falcao'yu da gönderebilirsek baya iyi bir kadro yapısı oluşacak.
Bunun olmasini bekliyoruz

1628544498051.webp
:(

Eleştiri ayrı algı ile hocayı itibarsızlaştırmaya çalışmak ayrı..

1- 3 yıldır bonservis ile alınan bir oyuncu yok; sebebi ise çok iyi bildiğiniz gibi ffp

2- yedlin ve Muhammed kadroda, Halil ile Gedsonun bonservisi alınmaya çalışıyor; bu durumda da takımın değişmesi söz konusu değil.

3- ffp nedeni ile zorunluktan sirkülasyon oluştu ise de geçen sezon 2 gol ile kaçırdık şampiyonluğu; Billong’a rağmen.

4- Evet genelde iyi oyun oynamadı takım hatta yeri geldiğinde sahada oynanan oyundan utandım. Babel gibi yaşlı Ömer gibi vasat arda gibi bedeni artık futbol oynamaya elverişli olmayan oyuncular da aldı.

5- Başkanla yönetimle de ters düştü, belki haddini aştı. Artık yaşlandı ve bazı noktalarda inat da ediyor; teknik heyete yeterli ve yetenekli antrenör almamak gibi…

Fakat yapılan bu algı ve itibarsızlaştırma çabanızı anlamıyorum; kanımca hoca bunları hak etmiyor. Eleştiriye evet, algı ile hocayı itibarsızlaştırmaya hayır…

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sen türkiye yanıyor konusunda faildinde,futbol konusundada ayrı failsin abdullah

birincisi benim yazdığım msjda maliyet diye birşey yazmıyo,sadece takımın sürekli değiştiği yazıyor,he bu da çakıl taşıyla olmuyo tabi,o konudada ayrı sürklase ederim seni istersen

kimsenin kimseyi itibarsızlaştırmaya çalıştığı yok, takımın itibarı 2 paralık oldu bile diyemiyorum,itibar diye bişey kalmadı

itibar peşinde koşacaksan ftnin gsnin itibarını bitirmesinin peşinde koşacaksın

2.maddedeki yazdığına kendin inandınmı,yedlin gönderilmek isteniyor,mohamedi almayacağının yollarını yapmaya şimdiden başladı,kuruyu zaten almadı,sen şimdi neyi savundun,bak aldığı 5 kişiden 3 kişiyi silmiş şimdi,1500 kişi çıkmıyo zaten sahaya 11 kişi çıkıyo,11de 3 bile ciddi bi rakam ki gedsonla halili alamazsak 5 olacak bu sayı mecburi,oda ilk 11in yarısı ediyor zaten

tudorun kadrosuna geldi
18-19da

nagatomo(da)luyi,marcao,diagne,akbaba 5 adam aldı ilk 11e(takımın yarısı)

19-20de

falcao,babel,seri,nzonzi,lemina,saracchiyi aldırdı,6 adam ediyo ilk 11in yine yarısı değişti

20-21de

etebo,arda,kılınç,mohamed,gedson,omar/yedlin,kuru 7 adam aldırdı,kadronun yine yarısından fazlası değişti

21-22de

boey,nelson,anholt,cicaldu,berkan 5 isim aldı daha şimdiden ki bu sayı 8e çıkacak büyük ihtimalle,11in nerdeyse hepsi değişti yine,yine ve yine

bak ben belgelerle konuştum

hesaplamaları yaparkende rotasyona alınanları hiç saymadım bile(fatih,okan,şener,alpaslan,aytaç,ozorn,ömer,taşdemir,taylan,mitroglou,kerem,barış vs vs) sadece 11 için alınanları yazdım

gördüğün gibi her sene yeni bir kadro kurmuşuz ve kurmayada devam ediyoruz,beyefendi topçuları çöp etmeseydi,düzgün antrenman yaptırıp sakatlıkları minimuma indirseydi ilk 11 için kiralık alınan seri,lemina,zonzi,saracchi,mohamed ve kuruyla devam edebilirdi,hiçbirini istemedi oyuncuları çöp ettiği için

geçiceksin bahaneleri

sen osya tek transfer yapabildim diye ağlayıp eteboya milyonlar saçarken bjk josef malıyla tüm rakip osları sürklase etti,bize yazılsa ya bi yürüyün gidin diyeceğimiz welinton ve nskalayla oynadı defte üç kuruşa,bizim hz terim sadece luyiye 13 verdirirken

kalecimiz para sayma makinesini aktif kullanırken bjk bizim 2. kaleci yapmayacağımız ersinle şamp oldu,larine 40lık atibaya girmiyorum bile,abu bize gelseydi sakatlıktan sahaya çıkamazdı durumlar malum

acıtasyon yapmayı bırakın artık

bizimkiler 150 milyon kişi falcaoyu havalimanında karşılamaya giderken sörloth ligi sallıyodu,bupenza şov yapıyodu,bakasetas takımını ipten alıyodu 2 kuruşa

13 milyon elimize geçtide ne oldu,gittin diagneye verdin işte,o olmasaydı tettehe verecektin,ne değişti,kafa aynı kafa

senin bu gereksiz itibar peşinde koşmanı çok sevdim ama,takımımızın 2 şampiyonluğundaki başrollerden biri belhandanın itibarının peşinde koştunmu hiç,feghouliyede full destek veriyosundur inş yata yata 5milyonu cukkalarken

Madem gençleşiyoruz, madem 7€ lar verebiliyoruz, madem satabileceğimiz yıldız adayı arıyoruz, gidin Facundo Farias'ı alın adam bildiğin yeni nesil Saviola zaten 2 sene sonra alınma ihtimali kalmaz.

Benim 10 numara kriterim, Belhanda vs gibi 3 gol 5 asist değil, gelecek oyuncu skora direk etki edecek, sezonu double double ile kapatacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt