Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reyis sorun kiralık transfer,ertesi senede gitmesi değil

bak zonzi,seri,lemina,saracchi,kuru,etebo vs bunlar kiralıktı

ft bunlardan verim alabilseydi s mişim ffpsini en kötü tekrar kiralardı,kadro istikrarımız olurdu,örn lemina seri tutsaydı yine kiralayıp eteboyu kiralamazdık en basiti,zarar üstüne zarar etmezdik en kötü maaş verip

bak gedsonda kiralıktı naptık bu senede istedik tuttuğu için,halilde öyle

takım sahada top oynarsa sondan bir önceki paragrafında yazdıklarının emin ol hiçbir önemi yoktu,herşey iyiyken problem olmaz zaten ayak teniside pasta kesmeside

ama hiçbirşey yokken ayak tenisinden tut,bodrum biletine kadar herşey sorun olur,doğanın kanunu bu

emin ol ft 10 sene önce benim için haşa ilah gibiydi,hepinizdende çok severdim ama maymun gözünü açtı,eski başarılar karın doyurmuyor

futbol böyle birşey işte mide gibi düşün,tıka basa yemek yedikten sonra bidaha yemek yememezlik yapabiliyomusun yapamıyosun,yemezsen açsın,sahada sonuç yoksa başarısızsın,uefa kupası karın doyurmuyo,her zaman daha fazlası,her zaman daha iyisi lazım,hedefimiz bu

kulüpteki herkes verdiğinin karşılığını hatta daha fazlasını para,itibar,tanınma,sevilme,ilgi fazlasıyla misli misli almıştır
Işte sen diyorsun bak tutsaydi sıkıntı olmazdı tutmadı bu dünyanın her yerinde böyle tutmayabilir adamlar 50 milyon euro veriyor tutmuyor bizim aldığımız oyuncular klubün istemedigi kiralik oyuncular.15 adam alırsın kiralik sadece 3 u veya 4 u tutar zaten. Onları da geri alman için para lazım bu sene kalktı ffp. Para olsada bazen alamazsın adamlar daha fazla isterler çünkü adam değerlendi.kadro mühendisliği yapamiyorsun kiralik oyuncularla günü kurtarıyorsun oda tutarsa yani ve bu süreci başka td de basaramzdi ve kovardın bi tazminat da ona verirdin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kime gideceğine dair bir haber görmedim ama Lanus sözleşme uzatmak istemişti kabul etmemişti 2023 te bitiyor bu sene satarlar çünkü seneye ederinin yarısına gider 10 milyon Euro piyasa değeri var hakediyor da baya yetenekli bonuslarla beraber 12 falan teklif versek olabilir mi ya bize sağ kanat oynuyor zaten

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla bir kaç aydır canım sıkıldıkça açıp videolarını izliyorum futbola olan sevgim artıyor. Enfes bi çocuk keşke bizim olsa. 10 kağıda biri alır 2 sene oynatır 40'a Totnıma çakar gibi geliyor

Valla bir kaç aydır canım sıkıldıkça açıp videolarını izliyorum futbola olan sevgim artıyor. Enfes bi çocuk keşke bizim olsa. 10 kağıda biri alır 2 sene oynatır 40'a Totnıma çakar gibi geliyor
Eksikleri çok aslında yaşından dolayı normal oyunu biliyor en önemli özelliği bu en önemli eksisi de maç içi düşüşleri parlayıp sönme olayı var top kaybedince de biraz eli belinde geziyor yoksa yeteneği kusursuz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amine harit yeni engin baytar olur benim cok begendigim bir oyuncu ama bize bana göre daha cok berghuis tarzi bir oyuncu lazim yani oyun akli yuksek olan bir kanat oyuncusu

mam.jpeg

Zeminin en son hali buymuş. Sözlükte paylaşmışlar.

Harit garip topçu ama ben gelsin isterim.

Fakat Belhanda'dan sonra böyle bir topçuya gitmekte pek doğru sayılmaz hele hele bir de 10 numara verirlerse...

İlk hatasında yine başlarlar Kuzey Afrika'dan topçu alınmaz söylemlerine :red:

BREAKING: PAOK and Norwich City have agreed terms for Christos Tzolis. €11m. plus 2,5m. add-onns plus 17% sell on clause! 5 years contract for 19yo Greece international winger!

peh peh peh
.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt