Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1628585726822.webp

1628585737937.webp

Hem sağ kanat hem 10 numara gelmesi çok çok düşük bir ihtimal. 10 numara özellikli Sağ kanat sanırım o dedikleri.
Aynen oyle. 10 numara ozelligi olan kanat oyuncusu yada 8 numara olan ama ayni zamanda 10 numara gibi oynayabilen de olur mu acaba diye dusunuyorum. Diger turlu mantikli degil kadroda o kadar yabanciya yer yok zaten.

Doğan Alemdar veya İrfancanı alıp muslerayı da yollamak lazım. 2.5m euro + bonus alan kaç kaleci var dünyada acaba. kendimizi psg juve manu falan mı sanıyoruz acaba
Muslera'yı itibarsızlaştırmak bize yakışmaz.
Sırf yatarak 3-5M$ alanların yanında Muslera pamuklara sarılmalı.
Bir kulüp gelenekleri ve gösterdiği saygı ile saygınlık kazanır. Nasıl ki Hagi nedeniyle Romanya dan oyuncular Galatasaraya gelmeye can atıyor, Muslera da ileride Latin Amerika ülkelerinden transfer yapmak istediğinde adımızı yüceltecek bir değerdir.
Senelerdir bırak puanlar kazandırmayı, şampiyonluklara direkt katkı vermiş birini hemen gözden çıkarmak bir kâr değildir bana göre...

Butce en az 30 milyon diye olacak dedigimde birisi atarli mesaj atmisti. Hayri gibi hafizam yokki hatirliyayim.
Yonetime aferin. Bir işe girişince eksik kalmayana kadar devam etmeli.

Gelinen süreçte artık bilgi paylaşmayacağım ama fırsatçı "bazı"muhabir ve gazeteci arkadaşların yalan yazdıklarını da size ifşa edeceğim. Çünkü aslen bu noktaya kimlerden dolayı geldiğimizi unutmayalım. Kulübümüzün de bu yalan haberleri yapanları takip edeceğine inanıyorum.

kolpasevgisinden masallar

Evet Nellson'u artik konusmaya gerek yok bence. Galasevgisi kanat bitmeye yakin dedigine gore artik bize beklemek dusuyor. Insallah cok iyi bir adamdir, cunku gercekten cok kritik o bolge.

Morutan icin poker dedi galasevgisi.morutan ya sag kanada ya 10 numaraya gelecek.sag kanat bitmeye yakinmis. veiga icinde fiyat duserse olur dedi.veiga 10 numara degil mi?sag kanat bitmeye yakınsa,veigaya bakiliyosa 10 numara da düşünülyo demektir.veiga su an alinacak duruma gelse,bitmeye yakin sag kanattan vaz mi gecilecek?bu neyin saçmalığı?hem 10 numara,hem sag kanat düşünüyorlar.hucumda yetersiziz çünkü.bjkde texeira,ghezall,nkodou,larin var.daha forvet alacaklar.biraz düşünun Allah askina.ayrica feghouli,falcao,babel, diagne ve sekidikanin gidisini yonetim halletsin bi zahmet.ligin hucumda en yetersiz takimiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt