Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ofansta kim oyunu yönlendirip takımı ayakta tutacak? kısır bir galatasaray olmamalı. madem para harcıyoruz doğru hamleler gerekli.. berkan oyunu açamaz. gedson açamaz. cica 10 no değil.. halil golcü değil.. muhammede top gelmeyince sahada yok..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedson oyunu mu açamaz? Mohamed'e ve Babel'e kilit paslar ile attırdığı golleri unutmuşuz sanırım. Cica zaten pasör ve skorer adam. Halil çok iyi bir bağlantı oyuncusu. Hem 10 no hem 9 gibi. Bu takım çok iyi top çalıp hızlı hücum kurma potansiyeline sahip.

Ianis playmaker falan değil.

Oyunu da yönetemez
Ianis gelse önce yaklaşık 10 gün romantizm tayfa bi güzel coşar twitter'da.
5 maç sonra da aynı grup hal hatır işleriyle oyuncu alırsanız böyle olur diye hocaya sallar.
Yemin ederim aynen böyle olur.
Ianis Rangers'ın zayıf halkasıydı benim izlediğim, hala da arkasındayım söylediğimin.

Yönetim 20m euro harcadı nelson ile birlikte hedef 40m euro harcamaymış. Olası ffp yasağına filan karşılık bu sene kadroyu fulleyecekler.
Zaten öyle yapmalıydık. 3 sene oyuncu almayacakmış gibi kadroyu tamamlamalıyız. Ayrıca Terim'e Ocak'ta tekrar tekrar yap boz kadro kurma olayının bittiğini deklare etmeliyiz. O da oyuncu silerek murdar etmemeli artık.

Pahalı olsun yeterki satılabilecek adamları alsınlar, bonservisi yüksek vermeye takılmamalıyız, düşük maaşa odaklanmalıyız. Nihayet bir yönetimde akıllanma emaresi görüyorum ümitliyim.

Gelinen süreçte artık bilgi paylaşmayacağım ama fırsatçı "bazı"muhabir ve gazeteci arkadaşların yalan yazdıklarını da size ifşa edeceğim. Çünkü aslen bu noktaya kimlerden dolayı geldiğimizi unutmayalım. Kulübümüzün de bu yalan haberleri yapanları takip edeceğine inanıyorum.
Sağ gösterip sol vurduk! Dünya yıldızı pala Gsc de

Ianis hagi iyi cocuk kim ne derse desin takim oyununda etkili yıldız dusuncesi varsa o olmaz

Zaten öyle yapmalıydık. 3 sene oyuncu almayacakmış gibi kadroyu tamamlamalıyız. Ayrıca Terim'e Ocak'ta tekrar tekrar yap boz kadro kurma olayının bittiğini deklare etmeliyiz. O da oyuncu silerek murdar etmemeli artık.

Pahalı olsun yeterki satılabilecek adamları alsınlar, bonservisi yüksek vermeye takılmamalıyız, düşük maaşa odaklanmalıyız. Nihayet bir yönetimde akıllanma emaresi görüyorum ümitliyim.
Kadro kuruluyor umarım güzel oyun izleriz artık, sabrımız kalmadı.

Çift uyruklu gözüküyor türkiye doğumlu olması felan ne bilim bence statü türk olabilir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Milli takım seçimini 2015 sonrası Türkiye dışında yaptığı için ana baba kendi Türk olsa bile Türk statüsünde sayılmıyor.

2015 öncesi böyle bir kural yoktu o yüzden o zaman İsviçre'yi seçen Gökhan İnler şu an yerli olarak oynuyor. Yabancı kuralı değişmezse bari bu statüyü değiştirin diye baskı yapabilir kulüpler. Vedat Muriqi, Adnan Januzaj, Hagi gibi isimler ya da 10 yılını dolduran Muslera Türk sayılabilir o zaman.

Ama şu anda Hagi yabancı kontenjanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt