Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.345
- 15.119
- 1.938
Januzajin maasi orda 4,4-4,7 milyon brüt diyorlar. Yani net 2,5 civaridir. Adam Türkiyeye geliyor diye, en az ayni rakami ister. O para verilmez bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giriş var çıkış yok şu canına yandığımın listesine. Adam aşık oluyor sanki listedekilere mübarek.fatih hocanın listesine bir kez girdimi oyuncu 32 yaşına gelene dek illa transfer edilir.
Isterse yürür gibiisterse alırmış dedesi Türkmüs öyle diyorlar
Aynen Muslera sayesinde yıllarca Güney Amerika'nın wonderkidleri aktı kulübeMuslera'yı itibarsızlaştırmak bize yakışmaz.
Sırf yatarak 3-5M$ alanların yanında Muslera pamuklara sarılmalı.
Bir kulüp gelenekleri ve gösterdiği saygı ile saygınlık kazanır. Nasıl ki Hagi nedeniyle Romanya dan oyuncular Galatasaraya gelmeye can atıyor, Muslera da ileride Latin Amerika ülkelerinden transfer yapmak istediğinde adımızı yüceltecek bir değerdir.
Senelerdir bırak puanlar kazandırmayı, şampiyonluklara direkt katkı vermiş birini hemen gözden çıkarmak bir kâr değildir bana göre...
isterse alırmış dedesi Türkmüs öyle diyorlar
Kim türk dedi yaaa! Ikinci vatandaşlığı kosova...
Elde patlama riski de var, üzerine de yabancı sınırı(Performans düşük olabilir, sakatlık olabilir).Biz her oyuncuya uzun vadeli bakıyoruz ama yapılan yatırımların %70'i tutsa bile büyük başarı olur.Hele Tudor döneminde olduğu gibi hepsi tutarsa yine ambargo koyabiliriz lige.O takımı bozmadan küçük eklemeler ile (Gomis, Fernando vs.)bir kaç sene daha götürebilirdik...Bir de ne kadar iyi oyuncu alsak da takımı ve bireysel performansı yukarı çekecek kritik bölge orta saha.Gedson veya muadili bir oyuncu gelmezse ister istemez bugün sevindiğimiz çoğu oyuncunun gitmesi için yine bekliyor olacağız.performansla alakası yok kı sozlesmeyı oyle yaparsın satarken problem yasamazsın
Bu transfer dönemi benim içşn uzun sürecek. Herkes kanat falan bekliyor ama ben sadece gedson bekliyorum. Şu gidecek oyuncular durumu da tam böyle iç karartmalık bir durum.
Hak etti mi tartışılır ama Sağlık durumu bu kadar kötü iken bir eski başkana hakikaten bunu yapmak yakışmadı. Yönetim umarım bu karardan döner.Sağlık durumu bu haldeyken ihraç istemi yapmakta vicdansızlık oldu. Bunu yapmamalılardı.