Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35+bonus yuh
Önerilen oyuncular degil izledigimiz oyuncular alinmaliBrezilya’dan önerilen oyuncular varmış.
Edon Zhegrova
Stat sponsorluğu Aralık ayı
Torreira-Shaqiri
Berg
Feghouli-Luyindama kalıyor, Diagne-Falcao gidecek gibi konuşmuş.
Luyindama : 50 mac 8 g 1 a ( sadece belcika ligi)Nelsson : 163 mac 3 g 3 a
Ben arfa ölmus. Ama bi ads yapma ihtimali var diye dusunuyorum
Bunu diyorum işte şimdi gelde kadro kur. Kale ve geri dörtlü yabancı. Cicayı oynatacaksın Moustafayıda etti sana 7 oyuncu. Kaldı 1 yabancı Gedson gelse bile kanatlarda yabancı oynatamıyorsun. Kanatlar ve orta sahaya yerli lazım. Al sana yabancı kaleci sorunu. Birde seneye ve sonraki seneye ne olacak düşün. Kimse kadro kurmuyor hala Dieng, Morutan vs. yabancı istiyor. Nelsondan sonra iş iyice zorlaştıMuslera nelson ve gedson oynayacaksa ki oynayacak gibi görünüyor. Momo yerine de halili oynatacaktır.
Yeter yaw biktim su Rumenler isteyeerde sirf Haginin oglu diye istiyo bizd bisey yaoamaz bu cocuk daha iyi biri lazim bize

Adam tekrar hastanelik olduktan sonra ne yazar. Çok yanlış yaptılar hiçbirşey insan canından sağlığından önemli değil. Mustafa başkanı ihraç etsen eline ne geçecek.Hak etti mi tartışılır ama Sağlık durumu bu kadar kötü iken bir eski başkana hakikaten bunu yapmak yakışmadı. Yönetim umarım bu karardan döner.
İskandinav vedası renkdaş.Bu nasil veda
Doğru diil, doğru diil.Ianis Hagi Türk statüsündeyse bence iyi bir alternatif. Geçen sene 45 maç 23 gol+asist.
Bu nasil veda