Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.662
- 11.527
- 1.838
Bu ne abi? Ben bunu yeni görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amine Harit'in sorunu ne? Videolarda topa cok hakim. Hafif bir Emre Mor sorunu mu var?
@Burkay Altındall
@Musap Aydinli
@Can BÜYÜK
Abdürrahim Albayrak göreveKeske Messi icin araya girip fiyat yükseltsek
Dursun üstadimiz verdiği bonservislerin yanında uçuk maaşlar vermişti en büyük problem oydu zaten.Hocam ve müritleri bu transfer döneminde yeni bir çığır açtı asker 10 no , oyun kuran sağ kanat yakında topu poposuyla süren forvet falan da çıkarsa şaşırmayız .
6.5 cicaldau
3 berkan
7 nelsson
1.5 barış
18 milyon € yani 180 milyon ₺'den fazla ki daha bir bu kadar harcarız gibi görünüyor nerden geliyor bu değirmenin suyu o da belli değil yakında çıkar kokusu
kurlar bu durumdayken bu tarz spekülatif bonservisler benim pek aklıma yatmıyor hele hele stopere falan şu paraları vermek .
en son 40 milyon € harcamıştı dursun ki o dönemin kurlarıyla bu günkü harcadığımız 18 milyon € tl bazında şimdi aynı miktar .
cogu transferler taksit halinde aliniyor. Ustelik maaslar dusuk. bizim yillik maas butcesi inanilmaz dusuyor. Mesela seneye 6-7 milyon taksit varsa feghouli gidiyor. onun maasi taksitlere gidecek. takim boylece bonservisleri karsilyacakHocam ve müritleri bu transfer döneminde yeni bir çığır açtı asker 10 no , oyun kuran sağ kanat yakında topu poposuyla süren forvet falan da çıkarsa şaşırmayız .
6.5 cicaldau
3 berkan
7 nelsson
1.5 barış
18 milyon € yani 180 milyon ₺'den fazla ki daha bir bu kadar harcarız gibi görünüyor nerden geliyor bu değirmenin suyu o da belli değil yakında çıkar kokusu
kurlar bu durumdayken bu tarz spekülatif bonservisler benim pek aklıma yatmıyor hele hele stopere falan şu paraları vermek .
en son 40 milyon € harcamıştı dursun ki o dönemin kurlarıyla bu günkü harcadığımız 18 milyon € tl bazında şimdi aynı miktar .
1messi kaç sene daha bu seviyede oynamaya devam eder acaba
Benim de içime sinmedi Haritharit videolarda acaip duruyor. gelince emre mor gibi olmasın. bir de daha çok klasik 10 numara gibi sanki. bize kanat lazım. kanatta bekleneni verebilir mi?
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi