- 17 Eylül 2018
- 20.846
- 23.689
- 1.983
Draxler özelinde değildi zaten yorumum.Bu tarz atıl hale gelebilecek oyuncular genelindeydi.Yedirmezler o fırsatı pek ama illaki bir şeyler olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Draxler özelinde değildi zaten yorumum.Bu tarz atıl hale gelebilecek oyuncular genelindeydi.Yedirmezler o fırsatı pek ama illaki bir şeyler olacak.

Lütfen olsun
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam aradığımız adam değil mi renkdaş? Ayrıca bu sayfa güvenilir mi?
galasevgisi yalanladı lopesi
Gala sevgisi Twitter de yeni paylaşımı ben göremedim siz nereden baktınızTwitter da okudu galasevgisinden kendi haberiymiş gibi paylaşıyor.
galasevigisi de kim? Niye bilsin ki? Adam yönetim icinden mi ki bilsin. Twitterdekiler 99.9% hic bilgisi olmayan kolpacilar.
Kafadan sakatligi tutuyorAmine Harit'in sorunu ne? Videolarda topa cok hakim. Hafif bir Emre Mor sorunu mu var?
@Burkay Altındall
@Musap Aydinli
@Can BÜYÜK
Bana sormamışsın ama sorunun cevabı evet gibi. Videosunda hep çalımları var, sonraki hareketini ise hep kesmişler. Son harekette sıkıntı yaşıyor olabilir. 102 maç 12 gol 18 asist böyle bir on numara için çok değil. 33 maça ortalarsan 4 gol 6 asist oluyor yani top cambazı ama artislik peşinde gibi. Çok efektif görünmedi bana ama videoya göre konuştum bildiğim birisi değil. Son olarakta 10, 15 milyon Euro dan bahsediliyor bence hiç gerek yok.Amine Harit'in sorunu ne? Videolarda topa cok hakim. Hafif bir Emre Mor sorunu mu var?
@Burkay Altındall
@Musap Aydinli
@Can BÜYÜK
Hesabına baktım. En son corona olduğunu yazmış 4 gün önce. Ben mi kör oldum yoksa?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum