Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Bence de bir şekilde Morutan gelecek umarım Halil'i de alabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalanladığı adam gelince de yalanlamak zorundaydım sağ gösterip sol vurduk dedi 2 kere. Boş işler bunlar. Şansı yüzde 50 nasılsagalasevgisi yalanladı lopesi
Harit hucum oyuncusu kanat alternatifi denirde orta saha olarak pek sanmıyorumGedson’un alternatiflerinden biri Harit o zaman
Çok iyi oldu bu.Brentford Yoane Wissa'yı almış Halil işi bu hafta biter yazın kenara
Aldıkları eleman sol kanat oyuncusu diye biliyorum. Forvete mi geçti son sezonlarında?Brentford Yoane Wissa'yı almış Halil işi bu hafta biter yazın kenara
net öyle olacak yine. Gedson hkk. Yazilanlar muazzam komiktiBu arada genç oyuncular alıyoruz.
%90ınız Gedsonla Halil'e saydırıp duruyordu ilk maçlarda, umarım diğer yeni gelenlere de aynı tavrı göstermez biraz sabırlı ve tutarlı olursunuz.
Size kalsa Halil topçu değildi, Gedson da kız gibiydi. O kız Gedson yaladığınız Rosier, Josef, Ghezzal hattını tokatlarken çoğunuzun sesi çıkmıyordu tabii.
Halil'i tek forvet oynatmıyorlar ya 2. Forvet ya da sol kenarda, Wissa da tam bu tarz adamAldıkları eleman sol kanat oyuncusu diye biliyorum. Forvete mi geçti son sezonlarında?