Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
800 bin+ bonus1 milyon euro + bonus
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
800 bin+ bonus1 milyon euro + bonus
Hocadan bağımsız ben son 7-8 senedir ilk defa çok keyifli hissediyorum transferler konusunda. Ne kadar hocayı istemesemde; ffp varken cefasını o çekti, bırakalım kursun takımını.papatya falı bakacaksak gelmesin renktaş
bizim takımın sorunu
transfer yda futbolcu değil
3 senedir kimler geldi kimler geçti
futbolda bir gram ilerleme varmı hep geriye gidiş
artık SİNİYOR TERİM 'in gitmesi lazım
yeter artık
Kaynak800 bin+ bonus
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalkmadı:/Kalkti mi
Maicon kötü stoper değildi Tudor ile gayet iyiydi Fatih Terim'in sisteminde çok ağır kaldı.En kazığı Maicon'dur kank.
8m Maicon
8m Luyi
4 Marcao
7-8m Nelsson
Yanlış hatırlamışım. 1 milyon euro + bonus muş.Kaynak
Senin canın sağolsun ama bana niye soruyorsun FT ona kullan derse![]()
Kendilerine oynadıkları için pek tercih edilmiyor bence artık, o yüzden takım içindeki rolü önemli olacak. Serbest bırakırlarsa 0 defansif katkı veren Ghezzal ve iki kişi olmadan yaşlı orta saha hattıyla sorun yaşamaları olası.Gelecek forvet de önemli bu arada. Yine de Alex gibi yaratıcı oyuncular her daim fark yaratıyor toto ligde. Biz uzun zamandır böyle bir topçu almadık. Bize yaratıcı diye Belhanda'yı getirdiler.
yok be üstad, Tudor'un o baskıcı oyuncu güzel gösterdi bize onu.Maicon kötü stoper değildi Tudor ile gayet iyiydi Fatih Terim'in sisteminde çok ağır kaldı.
Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aldığımız adamlardan haberiniz yok sanırım Gürkan Bey yada UEFA da oynamadı diye unuttunuz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanımıyorum reis onları izlemedim ama bence durum öyle değil Lopes konusnda.stopere 7 veriyorsak bu tazr adamada 10 artı versinler.
Ayrıca ben bu adamı 7,8 civarı alabileceğimizi düşünüyorum.
Gerekirse fazla adam almasınlar bir tane üst düzey adama bayılsınlar parayı.
Bu arada reis romain faivreyi alabilirmiyiz.Veya sol kanat ama lokkmanı..
Cicaldau'ya kefilim, hocaya değilFT niye ona kullan dedi diye yine sana sorarım. Seni mimledim Emrah, bundan sonra böyle

Tanımıyorum reis onları izlemedim ama bence durum öyle değil Lopes konusnda.
Maaşı da 2+ olacağı için çok zor gözüküyor.
Bonservise de 10 değil 10+ istiyorlar, 12-15 arası diye okumuştum. Tabii bence o fiyatlara alıcı bulamazlar.
6-7 bonservis 1.5 maaşa ok olabilirdim.