Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara oynayacak Taylan var, Berkan var, hadi bunları geçtim en kötu Aytaçı koyarsın.Fatih hoca ciddi manada transfer işlerinde bazen saçmalıyor.Kaldı ki sınır var,neresinden tutsan mantıksızlık akıyor.Adam videolarda görunduğu kadarıyla dumduz kalas dos.En kolay bulacağın oyuncu tipi.Takım git gide yetenek fakiri bir noktaya gidiyor.
Öncelikli görevini bilip ona göre davranan bir DOS bile değil işin kötüsü. Sahada kafasına göre takılıp, sonra canhıraş deparlarla, riskli müdahalelerle telafi etmeye çalışan 'beyinsizin biri'' izlenimi edindim. Mısır liginde bile defolu görünen adamla böyle kritik bir mevkii için işimiz olmamalı..''Hocanın bir bildiği vardır'' ezberi eskiyeli çok oluyor...

Trscoutun raporunu okudum zayıf yönlerinde tek yönlülük yazıyor ama oyuncu tarzı olarak atibayi örnek vermiş..
Şu kadar boş adamlar gözlemci raporu çıkarıyor inanılır gibi değil atibanin ceza alanı koşuları sürpriz gollerini bilmeyen kalmadı artık..
Yeni bir inceleme değil bu, 29/09/2019 tarihinde girilmiş. Atiba 1.5 sezondur zaten ön liberodan merkeze kaydı, merkez ve ön oyuncusu oldu, skor katkısı da ceza sahası koşuları da böyle arttı. Defans yükünü taşıyan isim değil yani artık. Belki o dönem için böyle bir yorumda bulunmuşlardır. Belki de dediğiniz gibi saçma sapan bir rapordur bilemeyeceğim. :D

stanciu mu morutan mı deseler.. morutan derim benzer fiyatlara alınabilir. morutan ceza sahası çevresinde ilginç bir özelliği var. 3-4 kişinin kafasını karıştıracak şekilde yanıltabiliyor vucut hareketleri ile. son maçları kötü gibi birçok sebebi olabilir.. sebepleri profesyonellikle bağdaşmayan olaylarsa hiç alınmamalı.

Dieng’i neden almamalıyız?

- Yabancı kontenjanı sıkıntısı var
- Yerinde oynayabilecek Taylan, Berkan, Aytaç var
- Yazılanlara göre fazlasıyla pahalı (6-7m euro)
- Aradığımız oyun kurucu tarzda bir adam değil
- Düz bir oyuncu olduğu söyleniyor

Evet görüldüğü üzere almamız için hiç bir sebep yok. O yüzden içim rahat. Fakat buna rağmen bahsedilen paraları verip alırsak takımı takibi bırakırım. Bu kadar salakça bir iş olamaz çünkü. Takımda hücumcu yok ulan hücumcu !!

Dieng'i çok istiyordum fakat Nelson sonrası aldıysak kadromuz saçmalıyacak. Cicaldu ve Moustafa yı da düşününce sağ kanat transferine yer kalmadı.

--------------------------Muslera----------------------
Sasha ---- Nelson --- Marcao ----- Anholt
-----------------------------Dieng-----------------------
(Sağa yerli) -Cicaldau - Berkan - Kerem
------------------------Muhammed------------------

Sağa yabancı alamıyoruz. Dieng artık alınamaz. Taylan'a mecburuz.

Millet çoşmuş bekleyip transfer sezonu bitikten sonra yorum yapma taraftarıyım. Gidenler, gelenler muhakkak olacaktır. Takımı genç isimler ile dolduruyoruz bu transferler tutarsa zarar etmeyiz, tutmazsa maaşları ödenebilecek rakamlar olduğu için elden çıkarabiliriz. Ne olacağını görmekte fayda var.
Katılıyorum,hatta belki alıp kiraya gönderme gibi bir yolda izleyebiliriz bazı oyuncuları. Bu sezon ihtiyacımız yoksa gelecek sezonlar için.

IMG_4366.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt