Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevkii nedir bunun?kitolanoyu colibalynin peşinde gezdiğimiz dönemde videolardan izlediğim kadarıynan hayli beğenmişdim...!!!
Bence çok iyimsersin. Bizi baltalamak için getirdikleri sınırı niçin kaldırsınlar?Kalkacak bence sınır.
Mevkii nedir bunun?
Bence kanat transferini bitirdik dieng falan derken gündemi iyi meşgul ettik bu hafta bir transfer haberi düşer gibi
Ligin başlamasına 3 gün kaldı salak kulupler de ibra etti bitti o işKalkacak bence sınır.
Söz aldılar bence. Transfer dönemi bitmeden açıklanır.bu sene mi ama
Yokluktan renkdaş. En son çalımla adam geçen bir oyuncumuzu söyle, hatırlayamadın de mi? İşte yokluk böyle bişey.

Dreyer olasılğı nedir sence?Bence kanat transferini bitirdik dieng falan derken gündemi iyi meşgul ettik bu hafta bir transfer haberi düşer gibi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Josenin söylediği isim
Joshua Gaston Kitolano
Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum
Nasıl yorumluyorsun bu kadar yabancı transferini.Ligin başlamasına 3 gün kaldı salak kulupler de ibra etti bitti o iş
Scout filan heralde herf bilemiyorum ama mizacı hoşuma gitti takip ediyorum.Listeyi bundan almış olabilirler mi?![]()