- 1 Haziran 2015
- 27.815
- 19.347
- 2.148
yedlin hariç hepsi gitmeliomar yedlin ozon feg seki babel diagne falcao çöp
yedlin de çöp ama elimizde yedek sağ bek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedlin hariç hepsi gitmeliomar yedlin ozon feg seki babel diagne falcao çöp
valla tanımıyorum ama videosu keyifli geldio nasıl oyuncu
düzelttim ahberdLink çalışmıyor.
Josenin söylediği isim
Joshua Gaston Kitolano
Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum
Valla o minvalde bir paylaşım yapmış bilemiyorum belkide olmasını istiyordur. Bu adam kesin biliyor diyemem bende yeni takip ediyorum.Jose, Kitolano bizde mi diyor?
Hadi inşallah hayırlısıO paralara olmaz dedi,vazgeçtik demedi
sırada o var diyor. ama duyum değil de kendi temennisi sanırım.Jose, Kitolano bizde mi diyor?
Scout ekibinin içinde bile olabilir tesadüf için fazla şey biliyorValla o minvalde bir paylaşım yapmış bilemiyorum belkide olmasını istiyordur. Bu adam kesin biliyor diyemem bende yeni takip ediyorum.
La iyi olduktan sonra kim gelirse gelsin,benim takıntim yok futbolculara.morutani istiyorum fatih hoca gibi o ayriHadi inşallah hayırlısı
Belki şu an vazgeçtik tam şu anO paralara olmaz dedi,vazgeçtik demedi
Olabilir, hazır seni yakalamışken sorayım scoutlar arasında rapor paylaşımı filan oluyor mu? İşleyişi bilmiyorum belki öyle haberi olmuştur diye düşünmüştüm.Scout ekibinin içinde bile olabilir tesadüf için fazla şey biliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben sadece Hayri Cund’a güvenirimAdam, resmen 23 Temmuz'da Nelson demis.