Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rumen takımları sapır sapır dökülüyorlar Avrupa'da. Cica umarım iyi çıkar ama bu kadar dökülen bir ligden de oyunculara yüksek bonservis verilmez
Galasevgisi antrenman performansı baya iyi dedi. Geçen sezon başı aynı şeyi Kerem için söylemişti. Sonuç ortada.

Josenin söylediği isim

Joshua Gaston Kitolano

Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum

8 dakka video izledim adamin savunmasi hucumdan iyi top ayagina yakismiyor ozellikle first touch cok kotu sadece pasa konsantre tackling muthis 😁 napcaz bu bebeyi anlamadim

Ogulcani 14 türk kurali yüzünden belki kadroya bile alamayiz... hele hoca 14 yabanci ile sezona girmeyi istiyorsa. O adam icin bir de 1,2 milyon bonservis ödeyecegiz.

Malmo Rangers deplasmaninda ilk yari 1-0 gerideydi ve bir de ustune 45. dkda 10 kisi kaldilar. Ikinci yarida 10 kisi ile Rangers deplasmaninda 2 gol atarak galip geldiler. Kendi evinde de 2-1 kazandilar. Morelos, Tavernier, Aribo hepsi oynadi. Demek ki iyi bir futbol ile her sey mumkun. Adamlarin bir oyun plani var. Makas acildi falan hikaye.

benim önerim yedlin ve omardan hemen kurtulmak

bulabiliyorsak alt liglerden potansiyeli yüksek bir sağ bek bulmak

çünkü beklerden birinde yerli oynatmak büyük avantaj

boey de takımda konum ve kazanç itibariyle en kolay rotasyona sokulacak oyunculardan biri

yedlin ve omardan bir cacık da olmaz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt