- 18 Temmuz 2009
- 82.351
- 240.895
- 5.263
Benfica versene lan Gedson'u
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kornerden birde Bağırıyor Berkana ben atiyim diye. Duran top ustasi sanıyor kendiniömer sırf duran top kullanmasın diye gönderilebilir
yeni başkanlarını ılımlı gördüm şimdilik, sonrasında ne olur bilinmezFenerin şişkinliğini almayı tercih ederler.
Oğulcan bana 100 bin euro versin ben çıkartırım o parayıOğulcan öde cezanı hadi birader
Galasevgisi antrenman performansı baya iyi dedi. Geçen sezon başı aynı şeyi Kerem için söylemişti. Sonuç ortada.Rumen takımları sapır sapır dökülüyorlar Avrupa'da. Cica umarım iyi çıkar ama bu kadar dökülen bir ligden de oyunculara yüksek bonservis verilmez
taraftar iyi sövdü staddaKornerden birde Bağırıyor Berkana ben atiyim diye. Duran top ustasi sanıyor kendini
Benfica versene lan Gedson'u
skorer topçu gibi, mutlaka iş yapar bizde. Malum ileride şut çekmeye korkan adamlar oynuyor. Fark yaratacaktırGalasevgisi antrenman performansı baya iyi dedi. Geçen sezon başı aynı şeyi Kerem için söylemişti. Sonuç ortada.
Josenin söylediği isim
Joshua Gaston Kitolano
Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum
Kimse satın almazsa 8 Eylül'de verirler(miş)Benfica versene lan Gedson'u
1.2
Oyuncular gitmek istemiyorsa zorlamamak doğru.
Valla her rakiple omuz omuza girip kamplumbağa gibi ters düşmesinden sıkıldım bununtaraftar iyi sövdü stadda
Kornerde önünde adam olsa kornerde bile adama çarptırır topu.Kornerden birde Bağırıyor Berkana ben atiyim diye. Duran top ustasi sanıyor kendini
Kadro sınırı 28 den 35'e çıkmış. Yani o konuda sorun kalmamış.Ogulcani 14 türk kurali yüzünden belki kadroya bile alamayiz... hele hoca 14 yabanci ile sezona girmeyi istiyorsa. O adam icin bir de 1,2 milyon bonservis ödeyecegiz.
albayrak ödesin hoca ödesin veya sen öde r'daş ama kulüp ödemesinOğulcan bana 100 bin euro versin ben çıkartırım o parayı