- 11 Haziran 2015
- 39.725
- 28.174
- 2.193
eski tweetlindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eski tweetlindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
Tweet nisan da atildi :/lindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
21 Nisan'da yazmış ondan attımlindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
Renktaş twitin atıldığı tarihe baksana Nisan ayı.lindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
Benfica delik deşik eder Psv'yi.Oy Oy oy Benfica-Psv ile eslesmis. Ete para vermeyin, yiyin birbirinizi
Tanımıyorum reis onları izlemedim ama bence durum öyle değil Lopes konusnda.
Maaşı da 2+ olacağı için çok zor gözüküyor.
Bonservise de 10 değil 10+ istiyorlar, 12-15 arası diye okumuştum. Tabii bence o fiyatlara alıcı bulamazlar.
6-7 bonservis 1.5 maaşa ok olabilirdim.
Tweet 'in 21 Nisan 2021 tarihinde atılmış olması haricinde bir problem yok reislindstormun transfer yaptigindan haberi bile yok
Gedson Berkan Cicaorta saha yap gedsonlu
Benfica versene lan Gedson'u
Sol kanatları yetersiz, Akintola solda oynayabilir.Rize'de çok rahat süre alır, ADS'de Akintola falan varken zor
5 şuta 2 gol atmışlar, Rangers 20 şuta 1 gol atmış, şans da var gibi verilere bakarsak.Malmo Rangers deplasmaninda ilk yari 1-0 gerideydi ve bir de ustune 45. dkda 10 kisi kaldilar. Ikinci yarida 10 kisi ile Rangers deplasmaninda 2 gol atarak galip geldiler. Kendi evinde de 2-1 kazandilar. Morelos, Tavernier, Aribo hepsi oynadi. Demek ki iyi bir futbol ile her sey mumkun. Adamlarin bir oyun plani var. Makas acildi falan hikaye.
Josenin söylediği isim
Joshua Gaston Kitolano
Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum
Bu herif ya müneccim ya da bir kaynağı var. Boş atmamış pek.
Cicaldau sanırım konu onda da şöyle bir sorun var belhanda hiç şut atmiyordu bu da önü kapalı olsa bile deniyor yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl Romanya Ligi'nde şutları en çok bloklanan oyuncuydu bunun sebebi çok denemesiBen bir İlic havası alıyorum bu adamdan inşallah daha da iyisidir.
Evet ama Benfica elenirse Tjk 3. torbada olacak, her mevzudan bir olumsuzluk çıkıyor.Oy Oy oy Benfica-Psv ile eslesmis. Ete para vermeyin, yiyin birbirinizi