Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanımıyorum reis onları izlemedim ama bence durum öyle değil Lopes konusnda.

Maaşı da 2+ olacağı için çok zor gözüküyor.

Bonservise de 10 değil 10+ istiyorlar, 12-15 arası diye okumuştum. Tabii bence o fiyatlara alıcı bulamazlar.

6-7 bonservis 1.5 maaşa ok olabilirdim.

Bu maaş konusunda 2,3 adamın 2 .2.5 almasında sıkıntı görmüyorun.İyi üst düzey oyuncularda istiyor bu paraları.
Bize kaliteli iki kanat iki orta saha şart
Aksi taktirde ne bu genç oyuncularda bu düzende gelişemez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malmo Rangers deplasmaninda ilk yari 1-0 gerideydi ve bir de ustune 45. dkda 10 kisi kaldilar. Ikinci yarida 10 kisi ile Rangers deplasmaninda 2 gol atarak galip geldiler. Kendi evinde de 2-1 kazandilar. Morelos, Tavernier, Aribo hepsi oynadi. Demek ki iyi bir futbol ile her sey mumkun. Adamlarin bir oyun plani var. Makas acildi falan hikaye.
5 şuta 2 gol atmışlar, Rangers 20 şuta 1 gol atmış, şans da var gibi verilere bakarsak.

Josenin söylediği isim

Joshua Gaston Kitolano

Kendisini 3–4 gündür takip ediyorun yorumlarını filan beğendim, duyumcu havasında değil ama ta nisan da nelsonu cicaldau filan yazmıştı. Dieng haberleri bu çocuğu bitirmek için yem olabilir. Larsen ve Rui haberleri gibi. 7m Dienge vereceğimizi sanmıyorum

Tarihlere ve isimlere bakılırsa; yönetim bile yoktu başımızda o vakitlerde. Belli hocanın listesi bir şekil eline geçmiş ve burada yazanların hepsine ilgi duymuşuz. Bazılarını aldık, bazılarını almaya çalışıyoruz (Morutan)

20m euro harcamışız bonservise. Herhalde duruma göre bi 15-20 arası daha harcayacağız. Bunun bize geri dönüşü nasıl olacak acaba? Falcao,feghouli,babel,diagne gitse tamam derim de bence büyük risk alıyoruz eğer gitmezlerse

Jomnastikciler Gedson'un yarı bonservisine 7.5 milyon vermese şimdi bu paraya bizim oyuncumuzdu Gedson.Suyu bulandirdi şerefsizler.Cok karektersiz bir camia.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt