- 11 Haziran 2015
- 39.725
- 28.174
- 2.193
fb-bjk arasında şampiyonluk ihtimali en yüksek olan hangi taraf sence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb-bjk arasında şampiyonluk ihtimali en yüksek olan hangi taraf sence
Sana görev tanımlandı sayın AGM sorumlusu, o işe yönel, uza.Slm cnm nasilsin görüşmeyeli.
GSCimbom Mobile App
Santraforları görmek lazım önce.fb-bjk arasında şampiyonluk ihtimali en yüksek olan hangi taraf sence
Ne işi kitlediniz acaba nerde tanımlandı bana ulaşan bir görev emri yok.Sana görev tanımlandı sayın AGM sorumlusu, o işe yönel, uza.
Arkadaşlar space odasında söylendi Jorge Jesus Gedson fernandesi oyuna almadık çünkü alsaydık transfer olacağı kulüpte Avrupa da görev alamayacaktı gibi bir şey söylemiş Benfica Tv de kaynağa ulaşmaya çalışıyorum.
Gedson-Halil ve Morutan geldi diyelim ki, şampiyonluk ihtimalimizi % kaç olarak görüyorsunuz
İki maçta da forma giymemiş yalnız, bu ihtimale tav oldum şu an.Arkadaşlar space odasında söylendi Jorge Jesus Gedson fernandesi oyuna almadık çünkü alsaydık transfer olacağı kulüpte Avrupa da görev alamayacaktı gibi bir şey söylemiş Benfica Tv de kaynağa ulaşmaya çalışıyorum.
Bende bulamadım bakınıyorum.Öyle bir haber bulamadım renktas David luiz joao Mario yaremchuk ve turla alakalı konuşmuş kolpa muhtemelen
Hadi bakalım beklemedeyiz.İki maçta da forma giymemiş yalnız, bu ihtimale tav oldum şu an.
Jorge Jesus'un Gedson'la ilgili herhangi bir açıklamasını bulamadım yanlış anons galiba. Yinede Gedson'u oynatmamaları ilginç ama yani hem kadroda düşüneceğiz diyip hemde 2 CL maçında 1 dakika bile süre bulmaması baya acayip.
Yabancı sınırı mevzusu bu şekliyle kalsa yine iyi sayılır. Gönül ister ki serbest olsun ama 7'ye 6'ya düşmesine katiyen izin verilmemeli.
Sonra yayinci kurulus neden paralari kesiyor diye aglarlar.Yabancı sınırı mevzusu bu şekliyle kalsa yine iyi sayılır. Gönül ister ki serbest olsun ama 7'ye 6'ya düşmesine katiyen izin verilmemeli.