Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT servet ödettirdiği futbolculardan hemen vazgeçiyor, biz arap kulübü değiliz borç batağında bir kulübüz, buna izin verilmemeli.
Onyekuru, luyindama, emre kılınç, mostafa yok sayılıp arda, ömer, emre akbaba el üstünde tutuluyor. Başımızda profesyonel bir hoca olsa feghouli’yi bile motive edip verim alırdı. Eminim ki feghouli şu an hala west ham’da olsa tekrar yolunu gözlerdik, son 2 şampiyonlukta aslan payına sahip adam ayrıca

Feghouliye napsın adam motive etmek için. Adam eşşek yükü ile para alıyor iş ahlakı yok geldiğinden beri toplasan yarım sezon top oynadı. Feghouli nin karaktersizliğini de hocaya yüklemeyin yahu, o kadar da değil.

Ya hadi her seye eyvallah da is ahlaki ve aidiyeti 0 olan, kendine bile saygisi olmayan herifin bari savunuculugunu yapmayalim ya
Feghouli en uç örnek, o yüzden “bile” dedim, takımda tavla arkadaşları hariç herkesi silmeye eğilimli malesef ft.

Hicbir futbolcunun avukatı değilim, neden savunayım. Ben bir taraftarım takım daha iyi olsun ki ben de daha fazla keyifleniyim amacındayım. Finansal olarak ayakta kalmak için her varlıktan maksimum verim alırsın tüm iş modellerinde, takımın en çok maaş alan, yıldız olarak transfer ettiğin adama gerekirse özel psikoloj, kondisyoner tutup adam edersin, tabi bizim teknik ekip ft ve kankalarından oluştuğu için bu biraz abes geliyor ama doğrusu bu. Bizim ft gibi futbolculara trip yapınca ne verim alırsın ne de elden çıkarabilirsin.

Iyi bir kanat ve gedson gelirse cicaldau ile birlikte bu sezon muhammedin sezonunu olacak. Mostafa cok underrated oyuncu suan. Adam dogru dürüst pozisyona girmiyor ve öz güven kayibi var.

Iyi bir kanat ve gedson gelirse cicaldau ile birlikte bu sezon muhammedin sezonunu olacak. Mostafa cok underrated oyuncu suan. Adam dogru dürüst pozisyona girmiyor ve öz güven kayibi var.
+3 varken nasıl olacak bu.

*******Muslera***********

Boey***Nelson**Marcao**PVA

iyi kanat***Gedson***Berkan****kerem

*********Çiko************

************Muhammed**********

+2 oldu bunlardan birinin yerine türk oyuncu yazmamız gerekiyor işte

Joao Mario için çöp denilmedi, ihtiyacımız olan adam değil denildi zira kanat falan oynamıştı önceki sezon Rusya'da.

Bizim temel ihtiyacımız 6 numara idi geçen sene, en kötü Taylanla rotasyona girecek adamdı, Mario zaten orada oynayamaz. + kiralık gelecekti ve kiralık oyuncu istenmiyordu tabii Etebo hıyarı alınacağına kimse Mario'ya hayır demezdi.

Ayrıca 5 sezondur yokları oynuyor, biri bir maç izleyip kral yapıyor önceki 5 sezon neredeydi bu süperstar Mario?

Bu Becali olaylarından sonra ve Morutan'ın ilk 2-3 maçta kötü oynamasından sonra insanlar biraz olumsuz yaklaşıyor ama ben Morutan'ın şu kadroya cuk diye oturacağını düşünüyorum. 21 yaşında 6 gol 15 asist yapmış ligde. Aynı ligde Cicaldau da iki sezon üst üste 12-14 gol atmış. Mohamed ve gelirse Halil'in de çift hane gol atacağını düşünürsek Gol problemi Morutan'ın yaratıcılığı ile çözülebilir.

5 Milyona falan alacağız gibi bir his var içimde.

Gedson ve sağ kanat gelirse ;

+3 türk kim olur bu aşamada ?

Geri beşlinin hepsi yabancı.

berkan , gedson , çiko orta saha olur.

+2 kısmı ?

Muhammed mi kesilir?
Bunları düşünmeyin, kim iyi olursa o oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt