Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yil basarili olmasakta en azindan maas yükünden kurtulduk ve takim genclestirdik.

önümüzdeki sene

falcao: 5 milyon
Feghouli 3.8 milyon
Babel 2.5 milyon
Diagne 2.5 (satarsak)

ve takimin ein cok kazani

muslera 2.5 olacak. Digerleri ne fazla 1.5 milyon aliyor.

yunus gecen sezon adanada iyi isler yaptı epey skor katkısı oldu 1 mac bile oynatmadan hoca üzerini çizdi artık aralarında ne olduysa
bence kullanmak lazımdı yunusu

bizim 3 yerli olayı ciddi sıkıntı 2 berkan kerem olsa ki keremde ilk 11 de içime sinmiyor 3 taylan berkan kerem olmalı cicaldau da varken gedsonu alırsak nerede oynar.

Bu Becali olaylarından sonra ve Morutan'ın ilk 2-3 maçta kötü oynamasından sonra insanlar biraz olumsuz yaklaşıyor ama ben Morutan'ın şu kadroya cuk diye oturacağını düşünüyorum. 21 yaşında 6 gol 15 asist yapmış ligde. Aynı ligde Cicaldau da iki sezon üst üste 12-14 gol atmış. Mohamed ve gelirse Halil'in de çift hane gol atacağını düşünürsek Gol problemi Morutan'ın yaratıcılığı ile çözülebilir.

5 Milyona falan alacağız gibi bir his var içimde.
Morutan çoğu ismi çıkan adamdan daha komplike. Tek sorunu bizim çok bilmiş taraftarlar 😁

Feghouli en uç örnek, o yüzden “bile” dedim, takımda tavla arkadaşları hariç herkesi silmeye eğilimli malesef ft.

Hicbir futbolcunun avukatı değilim, neden savunayım. Ben bir taraftarım takım daha iyi olsun ki ben de daha fazla keyifleniyim amacındayım. Finansal olarak ayakta kalmak için her varlıktan maksimum verim alırsın tüm iş modellerinde, takımın en çok maaş alan, yıldız olarak transfer ettiğin adama gerekirse özel psikoloj, kondisyoner tutup adam edersin, tabi bizim teknik ekip ft ve kankalarından oluştuğu için bu biraz abes geliyor ama doğrusu bu. Bizim ft gibi futbolculara trip yapınca ne verim alırsın ne de elden çıkarabilirsin.
Fatih Terim 2 yildir tosunu ayaga kaldirmak icin en formsuz gununde oynatti. Motive etmek icin kaptanlik bandi verdi, agirligini koysun diye. Forumun yarisi bosuna demiyor arap topcu almiyacaksin. bunlarda is ahlaki, durustluk yok. Salah, mostafa falan ozel durum.

Hep söylüyorum Arda, Akbaba ve Ömer'den 2 tanesi banko ilk 11'de olacak. Kadroları ona göre yapın. Kalan 1 tane hakkı da Taylan, Kerem yada Berkan'dan yana kullanırız. Genç yerli oyuncuların kadroya girmesi öyle kolay mı? Bi 5-10 sene pişsinler de sonra bakarız...

önümüzdeki sene belki de hiç transfer yapılmayacak zorunluluktan dolayı. dolayısıyla ben dieng'e de ok'um. ne kadar genç, dinamik, bir kaç formasyona uygun ve bol alternatifli bir kadro kurarsak o kadar iyi. maaşlar da genelde 1m eur ve altında seviyelerde oldu mu, hiçbir problem olmaz.

Bu yil basarili olmasakta en azindan maas yükünden kurtulduk ve takim genclestirdik.

önümüzdeki sene

falcao: 5 milyon
Feghouli 3.8 milyon
Babel 2.5 milyon
Diagne 2.5 (satarsak)

ve takimin ein cok kazani

muslera 2.5 olacak. Digerleri ne fazla 1.5 milyon aliyor.
zaten bu sene belki de tarihin en önemli şampiyonluk mücadelesi. ne yapıp edip şampiyon olmamız lazım. seneye maddi açıdan ve yabancı kontenjanı olarak da acayip rahatlıyoruz çünkü. bu kadro başarılı olup özgüveni de cebine koyacak olursa, önümüzdeki yıllara ambargo koyabilir bence. yanlız hala daha gedson+ iki etkili hücumcu transferi gerekiyor. bir de yerli kaleci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt