- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
İyi bişey mi bu? Çok güzel görünmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Yiğithan Gülen için ban istiyorum.
Hazirlik macinda gecen seneki kadroyla oynadik. Gecen seneki kadroyla takimin basinda guardiola olsa bile iyi futbol oynattiramazdi.bu düşünce bir zaten bizde var ilk 5 hafta takım oturması lazım 10. haftada belli olur 3 ay sonra takım şöyle olur böyle olur geçiniz rengim. 3 resmi maç, 2 yada 3 yanılıyor olabilirim hazırlık maçı 1 tanesinde futbolun yanından bile geçmiyoruz hem de uzun zamandır bu böyle.
Sakin ol bro.Ya kardeşim Aspor izleyecek kadar düşürmeyin kendinizi.
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.
Herifleri hem izleyip para kazandırıyorsunuz, hem de sağda solda sözde söverek beleşe reklamlarını yapıyorsunuz. Sorsak hiçbiriniz Aspor'u izlemiyor, izlettirmiyor.
Senin özelinde söylemiyorum bunu, ama durum tam olarak bu.
İzlemeyin, adlarını bile anmayın. Tepki bu şekilde verilir. Pepsi alıp sokaklara döken malum kitleden bir farkınız olsun.
Gedsoooonnnnn
Zamanında sorsan kimse Televole izlemiyordu, adam medya baronu oldu....Ya kardeşim Aspor izleyecek kadar düşürmeyin kendinizi.
Yazmayayım diyorum dayanamıyorum.
Herifleri hem izleyip para kazandırıyorsunuz, hem de sağda solda sözde söverek beleşe reklamlarını yapıyorsunuz. Sorsak hiçbiriniz Aspor'u izlemiyor, izlettirmiyor.
Senin özelinde söylemiyorum bunu, ama durum tam olarak bu.
İzlemeyin, adlarını bile anmayın. Tepki bu şekilde verilir. Pepsi alıp sokaklara döken malum kitleden bir farkınız olsun.
Gayet de sakinim.Sakin ol bro.
Yaw niye. Irfani alin son transfer olarak yamert gel lan
Kesinlikle rakip momoyu ve keremi kitlerse skor yükünü çekecek oyuncu lazım o adam bu adam bu işte kulübe önermek lazım bu çocuğu yaşı kaçmış bu çocuğun renktaşAlıştığımız hızıyla yardırıp sıfıra inen, orta kesen tipte bir kanat değil. Bence tamda ihtiyacımız olan teknik tip, adam geçip içe kateden, bitirici gibi. Bende çok beğendim hemde bu paraya. Başkabir sıkıntısı yoksa bizim dandik ligimizde Ghezzal etkisi alabiliriz hemide bedava.