Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.917
- 7.522
- 1.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bencede, sadece yaratıcı oyuncu eksikliği beni düşündürüyor, cicaldau umarım iş yapan bir oyuncu olur ve kadroda skor asist yükünü çeker.İlk lig maçına kadar 2-3 eksik haricinde tamamız gibi. (Gedson - Halil - Sağ Açık)
Güzel bir transfer dönemi oluyor.
Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.Peki sizce klübü 7 milyona bırakır mıydı ve taksitli. Bana bir 10 milyon isterlerdi gibi geliyor.
Transfermarkt'ı performans verileri için istatistikler için takip edebilirsiniz ancak mali konularda sağlam bir kaynak değil.Transfermarkt nelssonu yukari cekecegine 3 milyona düsürmüsler bonservisini.
Ülkenin durumunda Euro inşallah en kötü böyle kalır.Kopenhag ı dolandırmışız. En son Muslera- Cana takasında yapabildik bunu. 5 yıl taksit ne lan![]()
Ordaki yavşaklar tsfb çocuklarıTransfermarkt nelssonu yukari cekecegine 3 milyona düsürmüsler bonservisini.
Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.
Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.
Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.
gedson olumlu veya olumsuz eylülde sonuclanir anca bence.şöyle johnstone'u eledikten sonra, falcao'nun ayrıldığı haberi...
gedson'la ilgili olumlu haberler falan..
nasip olur mu
adını hiç duymadığımız bir kanat transferi falan gerçekleşebilir bir anda belkigedson olumlu veya olumsuz eylülde sonuclanir anca bence.
sanirim next step halil olacaktir
Oyuncudan ziyade taraftar yorumlarını pek tınlamamk lazım.Aga adamlar Nelsson'u beğeniyorlarmış
Çok ucuza gittiği için sinirliler
Eğer daha sonra 50-60 milyon Euro'ya başka bir yerde görürsem sinirlenirim diyorlar
Danca'dan nasıl daha iyiye çevirelim
Haysiyetsizler çünküTransfermarkt nelssonu yukari cekecegine 3 milyona düsürmüsler bonservisini.