Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk lig maçına kadar 2-3 eksik haricinde tamamız gibi. (Gedson - Halil - Sağ Açık)

Güzel bir transfer dönemi oluyor.
Evet bencede, sadece yaratıcı oyuncu eksikliği beni düşündürüyor, cicaldau umarım iş yapan bir oyuncu olur ve kadroda skor asist yükünü çeker.

Nelsson iyi transfer oldu
Gençlere verilen bonservis sıkıntı yaratmaz
Son sözleşmesini burada yapan futbolcu için fazla bonservis vermemek gerekir.
Ghezzalın gelmesini şahsen istemiyordum
İyi de oldu
Genç futbolcu iyidir ve ekonomik gücün sürdürebilirliği için önemlidir.

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki sizce klübü 7 milyona bırakır mıydı ve taksitli. Bana bir 10 milyon isterlerdi gibi geliyor.
Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.

Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.

Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.

Transfermarkt nelssonu yukari cekecegine 3 milyona düsürmüsler bonservisini.
Transfermarkt'ı performans verileri için istatistikler için takip edebilirsiniz ancak mali konularda sağlam bir kaynak değil.

Bu arada Türkiye'ye gelen bütün yabancıların değeri düşer FM gibi oyunlarda da böyledir.

Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.

Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.

Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.

Palace transferinde Patrick Vieira göreve geldikten sonra transferi veto etti, J.Andersen'i tercih etti falan diyorlardı

En güzeli sahaya baktığında emekli maaşı kuyruğuna giren amcaları değil, pırıl pırıl gençleri görmüş olacağız.

Aga adamlar Nelsson'u beğeniyorlarmış

Çok ucuza gittiği için sinirliler

Eğer daha sonra 50-60 milyon Euro'ya başka bir yerde görürsem sinirlenirim diyorlar

Danca'dan nasıl daha iyiye çevirelim
Oyuncudan ziyade taraftar yorumlarını pek tınlamamk lazım.
Türkiyedede oğuzhan 50 milyon ozan 50 milyon euro falan.

Muslera
boey nelsson marcao aanholt
taylan
cica berkan
morutan mostafa kerem

ulan becali adam olsaydın ilk lig maçına bu kadroyla çıkacaktık

Usta bir duayenden Nelson Analiz!!!

fb13788c-0f4f-4537-a249-8f82238ac5f4.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt